Havaintoja parisuhteesta

Me hyvinpitelemme toisiamme

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Rakkaus on suudelma huulilla. Se ei ole mustelma iholla tai sielussa. Jos sinä pidät tänä iltana minua hyvänä ja minä pidän sinua tänä iltana hyvänä, niin me hyvinpitelemme toisiamme.

Sinä olet minun hyvinpitelijäni ja minä olen sinun hyvinpitelijäsi.

Eikö siinä ole se kaikki. Turva, kosketus ja rakkaus.

Sanoinko jo sanan turva?

Eihän rakkautta nyrkillä voi osoittaa. Sitä annetaan nyrkki auki, sormenpäällä pehmeästi. Sinun ihollesi, ihoni ihollasi.

Pehmeys, hellyys, turva ja rakkaus.

Sanoinko jo sanan turva?

Ja eihän rakkautta rumilla sanoilla voi sanoittaa. Se sanoitetaan lauseilla joiden sisälle on kirjoitettu arvostus. Sanoissa jotka ilmaisevat kunnioitusta, ihailua, kannustusta, turvaa ja rakkautta.

Sanoinko jo sanan turva?

Niin ja ei rakkautta todellakaan saa esiin kahlitsemalla, omistamisella. Rakkaus loistaa kirkaammin kun se saa loistaa vapaana.

Sinä et ole minun. Minä en ole sinun. Yhdessä me olemme toisillemne. Turvassa toisissamme.

Sanoinko jo sanan turva?

Sitten te olette siinä. Hetkessä joka on kahden ihmisen muotoinen ilta. Vaikka sinä sulkisit silmäsi ja kaatuisit minua vasten niin ottaisin sinut kiinni. Pitelisin sylissä. Olisit turvassa ja minä olisin turvassa.

Sillä rakkaus on suudelma huulilla. Se ei ole mustelma iholla tai sielussa. Jos sinä pidät tänä iltana minua hyvänä ja minä pidän sinua tänä iltana hyvänä, niin me hyvinpitelemme toisiamme.

Eikö siinä ole se kaikki. Turva, kosketus ja rakkaus.

Sanoinko jo sanan rakkaus?

 

 

 

 

 

X