Mainos: The Spotlight
Mainos | The Spotlight Havaintoja parisuhteesta

Me tarvitsemme toistemme tukea

Teksti:
The Spotlight

Kaupallinen yhteistyö The Spotlight

Tämä postaus kuuluu #otavamediavälittää -kampanjaan ja on tehty pro bono.

The Spotlight

Kuvat: Reija Vilmi

Ihminen, joka heittäytyy ilmaan tilanteessa, jossa ei ole varmaa tietoa siitä, että laskeutuuko turvallisesti alas, on rohkea ihminen. Hänelle voi käydä todella hyvin tai sitten hänelle voi käydä todella huonosti. Hyvin hänelle on tosin jo käynyt siinä vaiheessa, kun hän on uskaltanut heittäytyä. Sillä ilman heittäytymistä ei ole edes mahdollisuutta onnistua.

Meille myydään ajatusta, että kaikki on aina itsestä kiinni. Se on ajatus, jonka hokemisen voisi unohtaa. Kaikki ei todellakaan ole aina itsestä kiinni. Paljon voi omaan elämäänsä vaikuttaa, mutta sen lisäksi on miljoonia asioita, joihin emme voi vaikuttaa.

Kaksi vuotta sitten teki päätöksen heittäytymisestä ilmaan rohkea ihminen. Hänen pitkäaikainen unelmansa toteutui. Hän perusti oman yrityksen. Kukaan sellaisen päätöksen tekevä ei voi tarkasti tietää, että kaikki menisi hyvin ja laskeutuminen tapahtuisi turvallisesti.

Hänelle tapahtui hyvää. Kahden vuoden ajan tuo heittäytyminen sai lentoonsa ilmaa allensa ja kaikki oli yrityksessä hyvin. Tietenkin oli, koska palvelu on ollut laadukasta ja työtä onnistumisen eteen tehty hartiavoimin. Siihen yhdistettynä oikea ajoitus ja onni, niin toimiva paketti oli valmis.

Kunnes tapahtui se, joka ei ole itsestä kiinni. Maahan saapui tappava virus, joka sulki ihmiset koteihinsa sisään. Samat ihmiset, jotka ennen olivat saapuneet sankoin joukoin nuoren ja laadukkaan yrityksen ovesta sisään, jäivät yhtäkkiä saapumatta. Monen vuoden kova työ oli valumassa hetkessä hukkaan.

Me emme tiedä, että miten meidän käy. Ainoa asia, jota voimme tässä ajassa tehdä, on tukea toisiamme niin paljon kuin mahdollista. Tätä kampaamoa ja kampaamon yrittäjiä voimme tukea ostamalla palveluita, lahjakortteja tai tuotteita. Ihmisiä ei voi kannustaa liikkumaan liikkeisiin, mutta me voimme auttaa pieniä yrityksiämme toisella tavalla.

Vetoankin teihin tamperelaiset ihmiset, että tulette yhdessä auttamaan yritystä, joka on kovalla työmäärällä vakiinnuttanut asemansa monen ketjukampaamon ristitulessa ja jonka kova työ on valumassa vallitsevan tilanteen vuoksi hukkaan. Yritys ei ole vain yritys, joka toimii tai on toimimatta. Yritys pitää sisällään ihmisiä, joiden elämä on tässä pelissä. Ihmisiä, jotka ovat tähän mennessä tehneet kaiken oikein.

Ihmisen unelma ei saa murskaantua siihen, että jokin ulkopuolelta tuleva murskaa sen. Se on epäreilua ja epäinhimillistä. Emme voi tehdä paljoa ja virukselle emme voi yhtään mitään, mutta voimme tukea omien resurssiemme mukaan.

Alla linkkejä ja vaihtoehtoja, joilla tukea tamperelaista The Spotlight -kampaamoa. Yksi tapa tukea yritystä, on jakaa tekstiä omilla somekanavillaan ja samalla osallistua tuotearvontaan, jossa voittajalle arvotaan tuotepaketti. Arvontaan osallistuu kirjoittamalla kommenttikenttään sanan jaettu ja luotamme tässä yhteydessä ihmisten rehellisyyteen.

Yrityksen kotisivut:

http://www.thespotlight.fi/

Sivuilta pääsee tilaamaan lahjakortteja ja varaamaan aikoja esimerkiksi syksylle, kun tämä kaikki poikkeusaika on ohitse. Tähän hetkeen pyydämme noudattamaan erityistä varovaisuutta liikkumisessa.

The Spotlight tyyppien Instatilit:

@thespotlight_tre @sannkarppbeauty @hairbyneah @hairbyhannalehi @santtustarck @katariinabeauty

Tukea yritykselle voi tässä tilanteessa antaa esimerkiksi ostamalla tuotteita, lahjakortteja tai vaan varata aika myöhempään ajankohtaan tai ostaa se itselle jo valmiiksi. Meille voi laittaa sähköpostia thepotlighttre@gmail.com, soittaa tai laittaa viestiä 0400263635 tai ottaa yhteyttä somessa (somessa saa vastauksen kaikista nopeimmin).

Yrittäjä Sanna on alkanut kuvaavaan hiljaisena korona-aikana nettiin meikkaukseen liittyviä ilmaisia opetusvideoita, koska lamaantuminen on huonoin vaihtoehto korona-aikaan. Mahtaviin meikkivideoihin pääset käsiksi seuraavista linkeistä klikkaamalla:

http://www.sannkarppbeauty.com/

https://www.youtube.com/channel/UCAAYmWXOCm-dPvJfXfkIDTw

ARVONTA:

Kaikkien tämän tekstin jakaneiden kesken arvotaan tuotepalkinto. Arvontaan osallistuu kirjoittamalla blogin kommenttikenttään tekstin ”jaettu”. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja aikaa arvontaan osallistua on tämän kuun loppuun.

#otavamediavälittää

X