Havaintoja parisuhteesta

Miehen ja naisen välisestä panemisen vaarasta

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Nainen ja mies ei voi olla ystäviä keskenään. Siihen liittyy aina jotain seksuaalista.”

Tämä kommentti ei ole edes harvinainen, vaan yllättävän yleinen. Heteromies ja heteronainen eivät voi olla ystäviä, koska heidän välillä on jatkuva panemisen vaara.

Kyllä. Näinhän se on. Antakaahan kun kerron.

Minulla on paljon naispuolisia ystäviä ja tuttavia. Minulla on aina ollut. Jo lapsena leikin paljon tyttöjen kanssa. Heillä on mukavammat leikit. Yhdenkin Minnan kanssa leikin aikuisia. Se päättyi siihen, kun äitini avasi komeron oven ja olimme siellä päällekkäin makaamassa. Niin leikitään aikuista. Olimme silloin ehkä noin kuusivuotiaita.

Tämähän sen jo todistaa. Jo ennen kouluikää uros kohtaa naaraan ja jo ollaan komeron lattialla päällekkäin pötköllään.

Hankalaahan tämä on, ja sanalla sanoen kohtuuttoman raskasta. Omata niin monia naispuolisia kavereita, että sen johdosta paneminen on koko ajan mielessä. Onneksi korona-aikana ei ole voinut niin paljon heitä nähdä. Sillä on säästänyt monia panemisia.

Näkee naispuolista ystävää/kaveria/tuttavaa sitten kahvilassa, lenkillä, ohimennen tai missä ikinä, niin samantien on paneminen mielessä ja saa tehdä rajusti töitä sen eteen, että housut pysyvät jalassa. No, ihminen nyt vaan on sellainen, kun kohtaa sukupuolen, josta on seksuaalisesti kiinnostunut.

Olen yön pimeinä tunteina pohtinut, että miltä se tuntuisi olla bi-seksuaali. Miettikää nyt. Panoajatuksilta ei pääsisi vapaaksi tapaa sitten ketä tahansa. Se vasta rankkaa olisi. Parempi oman terveyden kannalta olisi varmaan lukittautua kotiinsa, sillä muuten kävisi niin, että jossain vaiheessa jokainen ystävyyssuhde lipsahtaisi seksin puolelle.

Itselläni on se vielä iso haaste, että teen tällä hetkellä töitä alalla, jossa lähes kaikki kontaktit ovat naissukupuolen edustajan kanssa. No äläpä! Etäpalaverit vielä menee, mutta henkilökohtaiset tapaamiset menee hetkessä panemisen ajattelun tasolle. No sellaista se nyt vain on, kun heterouros ja heteronaaras kohtaavat. Siinä sinkoilee pikkuhousut ja vihkisormukset ilmassa, kun luonto ajaa tikanpoikia koloihinsa.

Siksi moni kokee uhkaksi työyhteisöt, jossa puoliso on pienenä vähemmistönä panokiimaisten miesten tai naisen keskellä. Ei siellä ruokatunnilla nimittäin salaattia syödä. No sellaista se kuulemma on, kun heteronaaras ja heterouros kohtaavat.

Itse olen aikeissa tämän ongelman tiimoilta hankkia siveysvyön. Toinen vaihtoehto on, että katkaisen välini kaikkiin naispuolisiin ihmisiini. Kun minulle on kerrottu, että ei mies ja nainen voi olla vain ystäviä keskenään, koska heillä on erinimiset ja erilaiset sukupuolielimet, jotka luontaisesti alkavat lähentyä toisiaan heti, kun ne ovat noin muutaman metrin päässä toisistaan.

Kieltolakihan on aina toiminut tilanteessa kuin tilanteessa. Miksi ei siis tässäkin.

Kaikille naispuolisille ihmisilleni tiedoksi, että tämä teksti sisälsi sarkasmia ja yliviritettyä huonoa huumoria.

Ehkä.

X