havaintoja parisuhteesta

”Mieheni ei ole meidän yhdessäolomme aikana seksiä selvin päin kanssani harrastanut”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta
”Näimme ja rakastuimme heti, saimme kaksi ihanaa lasta, olemme yhdessä olleet nyt kuusi vuotta, vanhin lapsi täyttää nyt viisi vuotta, joten nopeasti kaikki tapahtui.
Tästä tulee…
Alkuhuuma, mikä se on, kyllä hetken sen koimme, pidimme hauskaa ja naimme, naimme paljon, kunnes lapsi kertoi tulemaksi, emme olleet suunnitelleet, mutta emme myöskään epäröineet… Alkuhuuma päättyi siis nopeasti niin muuttui myös elämä… Minä äitinä lapsen kanssa kotona, riidat yltyi, niin että olin kerran jo turvakodissa, mutta annoin anteeksi.. Aikaa kului toinen lapsi syntyi, riidat yltyi.. Nyt ne vaan pahentuvat.
Nykyisin  hoidan lapset kotona, yritän tehdä parhaani, lapset ovat kaikki kaikessa minulle, elän niille, yritän olla hyvä äiti, mutta en enää jaksa, väsynyt ja ärtynyt ja kiukkuinen.
Mies käy töissä, kesät menee remonttien teossa ja alkoholin kanssa, kyllä elän alkoholistin kanssa, joka varjostaa meidän elämää kaikella mahdollisella tavalla, kuten niin että lapset kärsii, isä juo, ei anna lapsille huomiota, minä kärsin, henkisesti että fyysisesti, seksi on tällä hetkelle yksipuolista, mies saa minä en, eli mies saa ja kääntää minulle selän, joten jään nuolemaan näppejäni, onko tämä oikein. En saa lupaa vieraissa käydä, koska ero tulee. Illat menee siihen, että mies juo ja haluaa seksiä, siis tyhjentää pallit. Kun asiasta huomautan, saan haukut päälle, lopetetaan se vähäinenkin seksi.
Oli lapsivapaat, suunniteltiin, että käydään saunassa ja leffaa, mutta kaikki kariutui siihen, kun en antanut päivällä seksiä, saunassa kyllä kävimme, mutta mies valitti että tylsää ja haluaisi vetää pään täyteen, ei voinut sitä tehdä koska lääkekuuri päällä…. Joten en saanut sitten koko iltana ei pusuja, ei haleja, en mitään, koska ei ollut sitä alkoholia. Kyllä tästä pääsemme siihen että mieheni ei ole meidän yhdessäolomme aikana seksiä selvin päin kanssani harrastanut.
Alkoholi varjostaa meidän elämää, minun elämää ja ennen kaikkea lasten elämää, ei suostu hakemaan hoitoa, minä en enää kohta jaksa.
Olisi paljon asioita mitä en ole kertonut enkä tiedä enää edes uskooko minua kukaan, niin  hyvä mies kaikille, mutta kotona ihan eri mies,.. Mutta kaiken ja kaikkien riitojen päälle, sanon että rakastan, en tässä muuten olisi.”

Lue myös

X