Havaintoja parisuhteesta

”Mieheni mielestä olin vain lihava ja laiska, enkä vain viitsinyt tehdä mitään”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Kiitos blogista, jossa on ollut montakin  omaan elämään osuvaa tekstiä.

Tuli vahva tarve kirjoittaa oma tarinani, koska pari viikkoa oivalsin montakin asiaa.
Olen nelikymppinen liikuntavammainen nainen. Monen ihmetykseksi, olen äiti, hoidan lapset 50/50 avioeron jälkeen hyvässä sovussa lasten isän kanssa.
Avioliitto ei ollut kaikkein helpoin ja koin henkistä väkivaltaa varsinkin lasten syntymän jälkeen. Sairastuin molempien synnytysten jälkeen masennukseen, mutta mieheni mielestä olin vain lihava ja laiska, enkä vain viitsinyt tehdä mitään.
Seksielämämme loppui tähän tilanteeseen lähes kokonaan. Itse olisin tarvinnut läheisyyttä kaikissa muodoissaan lapsiarkikaaoksen keskellä. Miehelleni se oli mahdoton ajatus ennekuin pyykit, tiskit ja siivous oli tehty.
Lopputulos oli, että halaukset ja kosketukset arjesta jäi pois ja seksiä oli joskus ja jouluna pimeässä peiton alla. Minulle myös tehtiin selväksi, että tietyt asennot oli ehdoton ei, koska koska olinhan kömpelö, ruma ja lihava.
Ero tuli muutama vuosi sitten, koska kohtasin ihmisen, joka opetti miettimään mitä oikeasti tarvitsen ja saanko sen? Miten lapset voi jos äiti on ihan pohjalla?
Eron tullessa moni ulkopuolinen kyseenalaisti pärjäämiseni lasten kanssa ja olen saanut selitellä ja todistella monelle viralliselle taholle ja omalle perheelle, että pärjään yhtä hyvin kuin muutkin, minulle kuuluvien tukitoimien avulla.
Mutta nyt siis siihen mitä oikeastaan halusin kertoa.
Pari viikkoa sitten latasin Tinderin ja kirjoitin profiiliin, etten juuri nyt jaksa vakavaa suhdetta, myös tilapäiset unikaverit ja kevyemmät suhdeviritelmät ovat tervetulleita, koska ihokontaktin puute on krooninen.
Viestejä vaihdeltiin suuntaan jos toiseen, osa säikähti vammaa ja pyörätuolia ja teki katoamistempun, yllättävän monen mielestä sillä ei ollut mitään  väliä ja malttiakin riitti asentojen haun kanssa. Ensimmäistä kertaa vuosiin nautin seksistä ja sain olla juuri niissä asennoissa mitkä tuntuivat parhaimmalta. Tunsin itseni naiseksi ja halutuksi.
Tämän villin lomaviikon ansiosta sain taas yhden osan itsetunnostani ja itseluottamuksestani takaisin.
Nämä seikkailut tulevat jatkumaan tarpeen mukaan myös jatkossa, koska mä voin.
Elämä on aika ihanaa.”
X