Havaintoja parisuhteesta

”Mieheni on alkoholisti, mutta rakastan häntä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta
”Mieheni on alkoholisti.
En osaa selkeästi ajatella mistä aloittaisin. Yhdessä ollaan oltu vajaa kymmenen vuotta ja siitä naimisissa seitsemän. Ensimmäiset pari vuotta oli ihanaa ja hän huomioi minut, osti kukkia ja puhui kauniisti. Tuntui että en ollut ansainnut koko onnea.
Pikkuhiljaa kuitenkin olut ja alkoholi alkoi salakavalasti hiipiä meidän kotiin. Ja tähän huomio, että kyllä itsekin tykkään silloin tällöin ottaa muutamat siiderit, mutta voin olla myös ilman. Alkoholin myötä alkoi myös nimittely ja haukkuminen. Ennen olin ollut seksikäs pikkuvaimo, nyt huomionkipeä huora.
Seksiä meillä ei juurikaan ole, sekin väheni alkoholin myötä. Kaikki kiinnostus on oluessa. Useita kertoja olen vihjaillut ja sanonut myös suoraan, että mua panettaa mutta ei sillä ole ollut mitään merkitystä. Tiedän olevani hyvännäköinen ja seksikäskin nainen ja saan kyllä huomiota muualta, mutten siltä jolta sitä haluaisin, omalta mieheltä. Pari kertaa olen ollut itsekäs ja hakenut sen tyydytyksen muualta. Miksen voisi jos hän ei näe minua ja tyydyttää vain omat halunsa, juomisen?
Lisään tähän vielä että vituttaa suunnattomasti se että en voi ajatellakaan että tehdään jotain pariskuntana koska en voi hetkeäkään luottaa siihen että hän olisi selvinpäin tai ajokunnossa.”
Ja kuitenkin, rakastan häntä, en vain halua elää näin.”

Lue myös

X