havaintoja parisuhteesta

Mielen kiihottamiseen eivät siniset pillerit auta

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Artikkeli kertoi hurjia.

Nuoret miehet ovat alkaneet käyttää potenssilääkkeitä, vaikka heillä ei olisi syytä. Pitkittää potenssia ja suoritusta. Joku on heille harhaisesti väittänyt, että pitkä ja kova pitää olla ja kestää ikuisuuden.

Sisään, ulos ja sitä rataa.

Seksi on kiva harrastus. Jos sitä voi harrastukseksi sanoa. Kiva on toki vähättelevä termi. Sanovat, että ilman seksiäkin voi olla parisuhteessa. Niin kai sitten. Itse sanoisin sen olevan parisuhteen liima.

Onhan niitä lukijoiden tarinoita tullut luettua. Tarinoita, joissa nainen kertoo, että seksi on täysin yksipuolista ja täydellisen yhdyntäkeskeistä. Yhdyntää on, mutta seksi puuttuu.

Nimittäin seksi on yhdynnän ulkopuolella. Se on yhteydessä. Se alkaa siitä, kun huomaa päässeensä ihmisen kanssa niin sanotusti samalle sivulle. Aivokemiat kohtaavat. Ei se välttämättä tarvitse parisuhdetta ympärilleen. Ne voivat kohdata yhdessä illassa.

Ensin pitää kiihottaa ihmisen mieli ja sen jälkeen vasta kaikki muu. Niin sanoi ranskalainen psykologi, jonka nimeä en enää muista. Ensin mieli ja sitten kaikki muu.

Se on helppo uskoa. Seksi alkaa aivoista. Se tapahtuu aivoissa. Sieltä lähtee signaali muualle kehoon. Jos signaalia ei lähde, niin kehokin jää kiinni.

Mielen kiihottamiseen eivät siniset pillerit auta. Mitä tekee tuhannen tunnin seisokilla, jos on jäänyt toisen ihmisen mieli kiihottamatta. No, kai sillä voi suorituksen tehdä. Usein juurikin sen yksipuolisen suorituksen. Sisään ja ulos. Ei mitään muuta. Ei mitään.

Seksi alkaa sanoista. Se alkaa kosketuksesta. Se alkaa katseesta. Se alkaa yhteisestä naurusta. Se alkaa siitä, kun toinen ihminen kiehtoo sinua muutenkin kuin mekaanisena suoritusajatuksena.

Mahdollisuudet ovat rajattomat. Rajat piirretään mielikuvituksen reunoihin. Eikä seksiä edes ole se, että vain toinen tyydyttyy. Seksin syvin olemus on siinä, kun saa tyydyttää. Nämä ovat perusasioita. Jonkun pitäisi kertoa tämä niille nuorille hukassa oleville miehille, jotka viivottinella mittaavat miehuuttaan. Ikään kuin sillä olisi mitään merkitystä, että minkä tuloksen viivoitin näyttää.

Merkitystä on sillä, että minkä vaikutuksen teet toisen ihmisen mieleen. Sen jälkeen saattaa riittää pelkkä pehmeä, mutta määrätietoinen kosketus.

Kannattaa edes kokeilla. Voi aiheuttaa riippuvuutta.

Myös vastaanottajalle.

Lue myös

X