havaintoja parisuhteesta

Mies joka ahdistui sateenkaarista

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Maurilla oli paha olo. Hän oli lukenut valtamediasta että jopa alakoulussa on alettu puhumaan ikäryhmän tasoisesta seksuaalikasvatuksesta. Eikä siinä vielä kaikki, sillä Mauri oli kuullut että seksuaalinen monimuotoisuus kuului tuohon seksuaalikasvatukseen.

Mauri joi aamukahvin yhdellä kulauksella alas ja ryntäsi Internetiin ja kirjoitti keskustelupalstalle: ”TÄHÄN SITÄ NYT ON TULTU. IINAPETTEREILLE KERROTAAN AAMUNAVAUKSESSA KUN RAAVAAT MIEHET LASAUTTAVAT TOISIAAN PERSEESEEN!!!!111!!!!”

( Kommentti otettu sosiaalisen median kommenttiosiosta ).

Edellisenä kesänä Pride-viikon aikana Maurilla oli todettu stressiperäinen sateenkaariahdistus. Sen oireena Mauri näki sateenkaaren värit peppupanona. Aina kun hän kuuli puhuttavan seksuaalisesta tasa-arvosta niin Maurin päässä alkoi näkyä mustavalkoisena filmikuvana kahden miehen välinen peppupano.

Eikä siinä vielä kaikki. Sama filmi alkoi pyöriä Maurin nähtyä sateenkaaren taivaalla. Maurin näkemän sateenkaaren päässä ei ollut aarre, vaan siellä kaksi miestä paneskeli toisiaan peppuun. Sellainen oli Maurin sateenkaari ja Mauri oli siitä hyvin ahdistunut.

Mauri oli aktiivinen teeman suhteen sosiaalisessa mediassa. Hän saattoi kuluttaa päivisin tunteja kirjoittamalla kommenttejaan. Tässä muutamia Maurin kommentteja sosiaalisen median alustoilta:

”KYMMENEN VUODEN PÄÄSTÄ SAA MENNÄ NAIMISIIN OMAN HAUVAN TAI LAPSEN KANSSA!!!!1111!!!!!”

”MILLOIN MEILLE NORMAALEILLE IHMISILLE JÄRJESTETÄÄN MARSSI!!!!1111!!!!!”

”EI MINULLA MITÄÄN HOMOJA VASTAAN OLE, MUTTA PITÄÄKÖ HEITÄ JOKA PUOLELLA TUPUTTAA, MINULLAKIN ON PALJON HOMOKAVEREITA, MUTTA EI HEKÄÄN SITÄ HALUA KENELLEKÄÄN TUPUTTAA!!!!!11111!!!!!”

”SIELLÄ KULKUEESSA KAIKENMAAILMAN PERVERSSIT KULKEVAT KUMINEN DILDO OTSASSA JA LAPSET MUKANA, MISSÄ ON LAPSEN OIKEUDET KASVAA NORMAALISSA YMPÄRISTÖSSÄ?????!!!!!1111!!!!”

( Kommentit napattu sosiaalisen median kommenttiosioista ).

Pride-kulkue on Maurille se vihonviimeinen asia joka vuosittain katkaiseen Maurin kamelinselän ja stressiperäinen sateenkaariahdistus iskee päälle. Sillä viikolla Mauri kaivaa esille läppärinsä kätköistä kuvan kymmenen vuotta vanhasta New Yorkin Pridesta jossa miehen vartaloon on kiinnitetty kuminen dildo. Sen kuvan hän lähettää jokaiselle keskustelupalstalle joka tässä maassa on merkkinä yhteiskunnan rappiotilasta.

Eikä siinä ihme, että Mauri ahdistuu. Kuka tahansa ahdistuisi jos sateenkaaren värit aiheuttaisi välittömän kuvan miesten välisestä peppupanosta. Sillä sitä homoseksuaalisuus, seksuaalinen tasa-arvo ja ihmisten välinen rakkaus Maurille edustaa ja mikään ei ole Maurista yököttävämpää kuin kahden miehen välinen peppupano, joka hänen mielessään nonstoppina pyörii Pride-viikolla.

Iltaisin kun Mauri ei enää jaksa kirjoittaa peppupanosta eikä jakaa kuvaa kumisesta dildosta, Mauri klikkaa läppäristä itsensä tutulle sivustolle. Sen jälkeen Maurin läppärissä alkaa näkyvä elävä kuva kahdesta keskenään seksiä harrastavasta naisesta. Maurin pulssi kiihtyy.

Seuraavana aamuna hänellä alkaa taas yhden miehen taistelu yhteiskunnan moraalista rapistumista vastaan hästägillä homous on syntiä.

Lue myös

X