Havaintoja parisuhteesta

Mies joka pelkäsi tissejä

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Mauri heräsi omaan huutoonsa. Hän oli nähnyt tissipainajaisen.  Painajaisessa avokauluksisten paitojen kaula-aukosta vapaaksi pullahtaneet naisten tissit ajoivat häntä takaa huutaen Maurin nimeä.

Kaikki sai alkunsa eräänä lämpimänä kesäpäivänä kun Mauri oli tehnyt itselleen eväät jotka sisälsivät lauantaimakkaravoileipiä, maitoa ja rusinapullia. Mauri oli lähdössä viettämään rentoa rantapäivää.

Kaikki meni siihen saakka hyvin, kunnes Mauri irrotti katseensa iltapäivälehden sivuilta ja katseli rannalle päin. Hän istui sen verran kaukana että ei aivan tarkasti nähnyt perille asti, mutta hänellä oli paha aavistus. Mauri otti kassissaan olleet pikkukiikarit esille ja pisti silmilleen. Ja kyllä! Maurin verkkokalvoille suorastaan tulvahti kaksi naisen tissiä. Nimittäin viltillä ollut nainen oli noussut puoli-istuvaan asentoon ja naisella ei ollut bikinien yläosaa puettuna laisinkaan vaan tissit heiluivat Maurin kiikarien suurentavassa lasissa kuin pomppivat tennispallot.

Mauri käänsi kiikarinsa toiseen suuntaan ja toinen osuma! Vasemmalla puolella hän näki yläosattomissa aurinko ottavan naisen. Nainen oli kyllä viltillä vatsallaan, mutta kun kiikareita sääti hieman niin näki että naisen tissit olivat vapaina painautuneena vilttiä vasten. Niin vietti Mauri kymmenen minuuttia kiikareilla vapaita tissejä löytääkseen ja niitä paheksuen ja tunsi suunnatonta tuskaa siitä, että valkoisena heteromiehenä häntä tällä tavalla seksuaalisesti häiritään.

Eväitäkään ei tehnyt enää mieli syödä, sillä rusinapullatkin alkoivat Maurin silmissä näyttäytyä naisen tisseiltä. Mauri päättikin mennä rantakahvilaan kahville. Vaan siellä häntä odotti uusi järkytys. Keskellä kahvilla istui nainen joka oli ottanut rintansa esille imettääkseen vauvaansa! Maurin katse suorastaan liimautui vapaana olevaan rintaan ja siinä tuijotellessaan vauvan ruokailuhetkeä hänen olisi tehnyt mieli huutaa, että mikä maailmaa vaivaa! Miksi vauva ei voisi juoda maitoa lasisesta pullosta niin kuin Mauri juo. Hän olisi voinut jopa tarjota vauvalle pullostaan huikan niin naisen ei olisi tarvinnut julkisella paikalla kaivaa tissiä esille miesten mieliä häiritsemään.

Ja niin Mauri lähti kahvilasta vihaisena. Hänellä oli päällään hieman elämää nähneet pienet sortsit jotka eivät aivan yltäneet hänen perseensä päälle ja muuta hänellä ei päällään ollutkaan, sillä eihän sitä nyt helteillä tarvitse paitaa päällänsä pitää. Hulluahan se nyt olisi. Pienen hetken Maurin päässä pyörähti ajatus, että jos kerta nainen voi pullauttaa rintansa esille rannalla tai kahvilassa niin kai hänkin voi penis paljaana lähteä rantaviivaa pitkin tepastelemaan, koska ihan sama asia. Ihan sama asia on olla penis paljaana kuin rinta paljaana. Niin hän oli kirjoittanut kerran erääseen keskusteluketjuunkin että sama asia on kulkea penis paljaana kuin naisen rinta paljaana. Maire ja Marjatta tykkäsivät hänen kommentistaan.

Ei hän silti ajatustaan toteuttanut, vaan lähti syrjittynä ja vainottuna heteromiehenä rannalta pois. Feminismi oli taas ajamassa yhtä miesuhria neljän seinän sisään, sillä siellä naisen tisseihin ei vahingossa törmännyt, sillä olisi aivan eri asia sitten illalla katsoa niitä vähän nettipornovideoista. Siellä ne eivät häiritse, koska loppujen lopuksi tissit ovat olemassa vain miehen katsetta varten, mutta vain silloin kun mies haluaa niitä katsella.

Illalla kotona Maurin mieli vähän parani, sillä hänen silmiinsä osui sanomalehti Keskisuomalaisen kolumni jossa keski-ikäinen valkoinen heteromies kirjoittaa häiriintyneensä seksuaalisesti siitä, että hänen Instagramissaan niin monella naisella on kuvassa avoin kaula-aukko. Toimittaja oli tunteja niitä katsellut ja todennut sen jälkeen että omanlaista seksuaalista häirintää tämä on. Se ei toimittajan mieleen tullut, että olisi ollut katsomatta kuvia, koska naisen tissi on valkoiselle heteromiehelle kuin tuli jota on vain pakko tuijottaa ja tulla häirityksi.

Ennen nukahtamistaan Mauri pohdiskeli mielessään että olisipa mukava jos Suomessa olisi jokin tissisuojeluvaltuutettu. Häneltä voisi hakea turvaa vapaana juoksevien tissien pakkotuputukselta.

Pian alkoikin yö, joka päättyi kesken kaiken valtavaan tissipainajaiseen.

Lue myös

X