Havaintoja parisuhteesta

”Mikä jumalatar olisit?”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta
Kyselit treffikokemuksia… Joskus opiskeluaikoina etsiskelin treffiseuraa vanhan kunnon Suomi24:n kautta. Ei silloin ollut Tinderiä tms. Vastaan tuli suunnilleen ikäiseni opiskelijanuorukainen ja päädyimme juttelemaan viestien välityksellä. Hän kertoi olevansa psykologiopintojensa loppuvaiheessa, mutta ei haluaisi missään nimessä mitenkään tuoda sitä ilmi, koska se kuulemma houkuttelee kaikenlaisia sekopäitä. Ajattelin, että selvä, emme siis puhu aiheesta.
Sovimme treffit. Juuri ennen tapaamista miekkonen ilmoitti olevansa hieman myöhässä, mutta lupasi hyvitykseksi tarjota minulle juoman. Treffit alkoivat. Pidetään mielessä, että hän itse ei halunnut puhua psykologijutuista, oli erittäin hämmentävää olla keskellä ihan selvää psykologista testiä.

Mikä eläin olisit?
Mikä jumalatar olisit?
Mitä tekisit tilanteessa, jossa…

Viimeinen niitti oli eräs skenaariokysymys.

”Kuvitellaan, että olisimme parisuhteessa. Kumman tilanteen valitset: rakastan sinua mutta seksiä harrastaessamme ajattelen aina jotakuta toista VAI että en rakasta sinua mutta ajattelen sinua kun harrastamme seksiä.” Jotenkin näin se oli muotoiltu.

Emme tavanneet enää ikinä. En treffaillut ketään ihan hetkeen, olin niin järkyttynyt.

Ja se tarjottu juoma… Kun se oli juotu, hän vinkkasi minulle, että nyt on minun vuoroni tarjota. Hämmennyin, koska olinkin yhtäkkiä velkaa hänelle siitä juomasta, jonka hän pahoitteluksi myöhästymisestään oli minulle tarjonnut.”

Lue myös

X