Havaintoja parisuhteesta

Miksi parisuhteessa haalean pitäisi riittää?

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Ihminen on ankara itselleen. Hän vaatii itseltään isoja suorituksia työssään, harrastuksissaan ja elämässä ylipäätään.

Ihminen haluaa isoja asioita. Kodin pitää olla juuri oikeanlainen. Autoakin olisi hyvä vaihtaa säännöllisin väliajoin. Lapsiltaankin on hyvä odottaa suorituksia. Elämän osalta pitää olla rima korkealla.

Sitten on se parisuhde.

Miksi parisuhteen pitäisi tuntua kuumalta? Eihän mikään parisuhde alun jälkeen tunnu enää oikein missään. Niin kirjoitti joku kommenttikenttään.

Niin. Miksi rakastaa isosti, kun vähemmän riittää? Pitäähän elämässä olla yksi osa-alue, jossa rimaa ei tarvitse pitää korkealla. Rakastaminen. Eikö se ole riittävästi, että puitteet ovat kunnossa? Sisältöön kun pitäisi jaksaa panostaa. Pitäisi oikeasti viettää aikaa rakkausihmisensä kanssa. Pitäisi priorisoida rakkausihminen ja parisuhde ykkössijalle elämässään. Pitäisi ottaa huomioon. Rakastaa täysillä. Nääh. Liian rankkaa. Parisuhde saa olla haaleaa ja rakastamisen rima saa olla alhaalla. Kaikki muu on tärkeämpää ja pian ero tulee monelle ”puskista”.

Elämä on valintoja. Voi valita jättää parisuhteensa ja rakkausihmisensä pinon pohjimmaiseksi. Voi tyytyä haaleaan. Voi uskotella itselleen, että niinhän se on kaikilla niin itselle tulee parempi fiilis.

Voi nukahtaa iltaisin saamatta kosketuksia koko päivän aikana, mutta onneksi alla on kuitenkin markkinoiden kallein sänky.

Itse olen kuuman rakkauden kannattaja. Rakkauden joka tuntuu. Rakkauden joka perustuu tunteeseen, haluun priorisoida rakastaminen ykkössijalle. Siellä jossa iltaisin kaksi toisilleen kaunista koskettelee toistensa ihoon sormenjälkiä. Siellä jossa alla oleva sänky tai sohva on toissijainen asia, koska tärkeintä on ihminen siinä päällä. Ihminen jolle haluaa antaa parastaan rakkaudessa.

Sen rakkauden päälle voi sitten rakentaa mitä ikinä.

Lue myös

X