havaintoja parisuhteesta

Miksi tehdä lapsia jos niiden kanssa ei koskaan olla!

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Mikä siinä on että lapsi pitää sinne päiväkotiin viedä niin pienenä.

Tuumaili vanhaan kansaaan kuuluva. Heidän aikaan ei viety. Siihen vanhaan hyvään aikaan, kun nainen ymmärsi olla vielä kotona.

Nykyäidit ovat niin itsekkäitä. Töihin pitää mennä, vaikka lapsi on tehty. Kaikki pitää saada. Miksi niitä lapsia tehdä jos niiden kanssa ei halua olla.

Olen minä kuullut sellaistakin, että vanhempi lapsi viedään päiväkotiin, kun samaan aikaan ollaan pienen kanssa kotona. Kyllä on sellainen heitteillejättö.

Sanoi vanhaan kansaan kuuluva.

Entäs sitten siellä leikkipuiston reunalla tai uimarannalla. Siellä ne vanhemmat näpyttelevät puhelimiaan ja jättävät lapsen yksin leikkimään. Ei sen verran edes jakseta lapsen kanssa olla, että leikittäisiin. Miksi niitä lapsia tehdä jos niiden kanssa ei koskaan olla.

Puhumattakaan niistä itsekkäistä julmista paskiaisista. Erovat ennen kuin lapsi on muuttanut omilleen. Pilaavat lapselta lapsuuden itsekkyydellään. Ennen ei erottu. Silloin pistettiin parisuhde taka-alalle 18 vuodeksi ja taattiin lapselle turvallinen lapsuus, jos ei muuten, niin remmillä. Hyvä tuli. Hyviä ihmisiä siitä tuli. Katsokaa nyt vaikka kuinka osaamme käyttäytyä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Mutta ei. Pitää saada pussata parisuhteessa ja harrastaa seksiä. Eikö sitä seksiä voi sitten harrastaa kun lapset ovat muuttaneet kotoa. Ennen oli paremmin. Mies kävi töissä ja nainen hämmenteli hellan edessä puuroa lapsi kainalossa. Miksi vanha konsepti on pilattu.

Kun lapsi syntyy, niin lapseen pitää sitoutua. Hänen ja heidän kanssaan pitää olla 24/7. Ei niitä viedä pois tieltä päiväkotiin tai someteta kesken päivän lapsen seurassa. Lapsen nukkuessa tehdään kaikki muu. Ei sitä ennenkään nukuttu. Lapsen nukahdettua pidettiin huolta miehen tarpeista.

Niin se vain menee. Jos ei halua lasta, ei synnytä lasta. Toki outojahan sellaiset ovat, jotka eivät lasta halua. Jos synnytetään lapsi, niin häneen sitoudutaan täysillä ja uhrataan oma elämä lasten hyvinvoinnille.

Niin se ennen meni. Katsokaa nyt meitä täysin lasten ehdoilla, rakkaudettomassa liitossa lasten vuoksi eläneitä. Olemme täyttäneet roolimme täydellisesti.

Pian varmasti saamme palkinnon tästä uhrautumisesta? Eikö niin? Pian meidät palkitaan runsaskätisesti? Eikö niin?

Olemmehan täyttäneet roolimme täysin oppikirjamaisesti. Pakkohan siitä on palkinto tulla. Lapset ainakin varmasti kiittävät, sitten kun joskus taas soittavat.

Eikö niin?

Lue myös

X