Havaintoja parisuhteesta

Millainen haluaisin puolisoni olevan?

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Jokin aika sitten kirjoitin tekstin siitä, minkälainen puoliso haluaisin olla. Tasapuolisuuden vuoksi voisi kirjoittaa siitä, että minkälainen haluaisin puolisoni olevan.

Hän on nainen. Viehätyn (vastoin olettamuksia) huomattavasti enemmän naisista kuin miehistä. Naisen aistillisuus, seksikkyys ja kauneus yhdistettynä hänen älykkyyteensä on vastustamaton yhdistelmä. Nainen, joka tietää mitä tahtoo ja kulkee sitä kohti. Nainen, joka ei odota vaan tekee. Nainen, joka ei tottele mitään ulkoa asetettua roolia vaan on oletetuista rooleista vapaa.

Nainen, joka ei pelkää kävellä käsikädessä kaupungilla eikä koskettaa elokuvateatterissa reidestä. Nainen, jolle toisten mielipiteet eivät ole tärkeämpiä kuin omat mielipiteensä.  Nainen, joka ei tyydy minimiin vaan haluaa selvästi enemmän. Nainen, joka haluaa pehmeimmillään käpertyä sohvalla syliin ja hurjimmillaan raapia selkään naarmuja.

Nainen, joka riisuu aseista yhdellä katseella.

Nainen, joka on niin rehellinen, että mitään ei todellakaan tarvitse epäillä. Nainen, joka näkee jokaisen valkoisen valheenkin läpi. Nainen, joka saa kaupungilla katseita, mutta antaa vain yhden koskettaa.

Nainen, joka on hyvä ja rakastava äiti lapsilleen ja ihana myös muiden lapsille. Nainen, joka kohtelee jokaista kohtaamaansa ihmistä hyvin eikä tuomitse ketään. Nainen, joka uskaltaa antaa maailman tulla suoraan kohti, vaikka maailma olisi toisinaan erivärinen kuin hänen omansa.

Nainen, joka ei tyydy tavanomaiseen vaan kokeilee vähän enemmän.

Nainen, joka lähtee iltakävelylle kanssani, vaikka on itse vähän kipeä. Nainen, joka suostuu katsomaan vieressäni jalkapalloa, vaikka ei itse siitä pidäkään. Nainen, jonka kanssa voi toisinaan juoda sängyssä kuohuviiniä. Nainen, joka laittaa aamukahvin joukkoon vaniljaa.

Nainen, jonka suudelma tuntuu huulillani vielä huomennakin.

Nainen, joka kiittää silloin kun on kiitoksen aihe ja uskaltaa näyttää jos jokin asia vituttaa. Nainen, joka ei teeskentele tunteitaan eikä orgasmejaan. Nainen, joka osaa yllättää. Nainen, joka saattaa tulla tapaamaan sinua junalla kahdeksikin tunniksi jos enempään ei ole aikaa. Nainen, jonka kanssa on ihana tehdä yhdessä kaikkea kivaa, kuten vääntää kättä tai katsoa televisiosta ohjelmia, joita kukaan muu ei katso.

Nainen, jonka kanssa voi luoda yhteisen maailman, jonne kukaan muu ei pääse ja vaikka pääsisikin niin ei ymmärtäisi siitä mitään. Nainen, jolla ei ole tekosyitä, miksi asiat voisi jättää tekemättä. Nainen, joka istuu vierelläni silloinkin kun hän ei ole fyysisesti paikalla.

Nainen, joka rakastaa minua sellaisena kuin olen.

 

Lue myös

X