havaintoja parisuhteesta

”Minä haluan herättää sinut suutelemalla”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Kauniin rakkaustarinan heräämiset

Eräässä facebookin ryhmässä esitettiin kysymys: ”Oletatko että puolisosi herättää sinut jos et ole herännyt herätyskelloon syystä tai toisesta? Vai eikö sua saa herättää?”

Pysähdyin miettimään meidän aamuja. Minulla soi herätys, saatan torkuttaa pari kertaa ja sitten painaudun sinun selkääsi vasten. Nuuhkin ihoasi, silittelen kasvojasi, sormi seuraa kulmien linjaa, haron hiuksiasi. Suukottelen niskaasi, painan nenän sinun partaasi ja olen kiinni sinussa, iho ihoa vasten.

Jossain vaiheessa kuiskaan sinulle Huomenta, yleensä mutiset jotain vastaukseksi, käännyt ja otat kiinni rinnoistani, useimmiten toisen suuhun, ja me hymyilemme ja mietimme ehditäänkö illalla harrastaa seksiä (yleensä ehditään). Saatan ujuttaa käteni sinun boksereihin, puristelen pyllystä, nautin siitä miltä tunnut käsissäni.

En mistään hinnasta luopuisi sinun herättämisestä. Jos meille tulee kiire ehtiä töihin niin silti nuo aamuhetket ovat sen arvoisia. Näiden hetkien vuoksi minulla itselläni on herätys aiemmin, jotta varmasti ehdimme nauttia toistemme läheisyydestä ennen työpäivää. Sinulla ei ole herätystä, sinäkin nautit siitä, että herätän sinut.

Ja sitten siinä välissä on arki, työt, palaverit, kiire, lasten kuskaamiset, kaupassa käynnit, koirien lenkitykset, ehditkö postiin, haenko vessapaperia, mitä tänään syötäisiin. Kunnes taas illalla pääsemme olemaan iho ihoa vasten, halailemaan ja olemaan lähekkäin ja sisäkkäin.

Kun olet reissussa niin minun aamuni ovat valjuja, tylyjä ja levottomia, en maadoitu arkeen vaan levottomana vaellan työpäivät läpi ja odotan sinua. Olen rauhaton ja alavireinen. Kaipaan niin paljon aamuhalailua, sinun hiusten haromista, sitä miltä sinun olkalihas tuntuu minun kämmenen alla.

Me olemme olleet yhdessä nyt kolme vuotta, me nelikymppiset, edellisissä suhteissa torjutuksi ja hyväksikäytetyksi tulleet, me, joiden oli vaikea luottaa ja päästää toinen lähelle. Meidän aamut ovat olleet tällaisia lähes koko tämän ajan, riippumatta siitä missä rytmissä työmme ovat. Ainoastaan sinun työreissujen aikana me emme herää näin, että minä herätän sinut.

Minä haluan herätä näin, minä haluan herättää sinut lähentelemällä.”

Lue myös

X