Havaintoja parisuhteesta

Minä rakastan sinua

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Sinä seisot siinä minun edessäni. Olet laittamassa ruokaostoksia jääkaappiin tai sitten sinä vain seisot. Ei sillä ole niin väliä.

Olen siinä aivan sinun lähelläsi. Sinun hiuksesi tuoksuvat joltain hedelmältä. Laitan silmäni kiinni ja vedän sinua itseeni päin.

Huomaan, että sinun pääsi kääntyy sivulle. Siitä tiedän, että sinä nautit siitä, että minä otan sinut syliini niin, että sinä olet selin minua vastaan.

Haluat samaa, mitä minä haluan. Painautua sinua vasten ja jäädä siihen. Ei olisi olemassa kuin tämä hetki. Sinä sinä ja minä tässä.

Samalla kun painaudun sinua vasten, niin nostan toisen käteni ja laitan sormeni sinun hiuksiesi sisään. Silitän niitä ja sinusta tuntuu kuin olisit herännyt siihen aamuun, johon olet aina halunnut herätä. Minä tunnen, kuinka sinun vartalosi kertoo minulle siitä. Se ei pakene. Se tulee luokseni. Ilman sanoja yritän viestittää sinulle, että jää siihen, älä mene pois.

Silti sinun pitää mennä. On arki ja kaikki velvollisuudet, jotka antavat meille toisena hetkenä olla vapaita toisellemme. Hetkenä, jolloin ei tarvitse lähteä, vaan ottaa vastaan kosketus. Päästää itsensä vapaaksi ja rakastaa tai rakastella niin, että jokainen sana on sen jälkeen turha.

En minä sille mitään voi. Sinun tapasi kävellä on kuin tanssi. Sen tanssin tahtoisin tanssia kanssasi. Se olisi hetki, tanssi, jonka jälkeen voisi levätä seuraavan hetken, sillä sen jälkeen ei tarvitsisi olla levoton, koska olisi ymmärtänyt saaneensa jo kaiken.

Minä rakatan sinua. Sinun sanoissasi on kauneus, jota olen etsinyt koko tämän elämäni. Sinun katseessasi on se kaikki, jota olen yrittänyt tavoittaa omalla katseellani. Sinun hiuksesi tuoksuvat kuin kevät, joka ei koskaan lopu.

Me olemme tässä. Aurinko on herättänyt meidät tähän aamuun. Kokonainen päivä aikaa rakastaa. Kokonainen elämä nähdä kauneus. Ei sitä tarvitse lähteä kaukaa etsimään. Siinähän se on herännyt samasta sängystä kuin sinä.

Tämä aamuna sinä voit sanoa sen hänelle. Rakastaa, rakastella. Hän on siinä sinulle. Hän on maailman jokaisen ihmisen kosketus yhdessä ihmisessä. Sinä olet rakastunut häneen joskus tulisesti. Siinä hän on. Rakasta tänäänkin. Älä päästä häntä lähtemään ilman suudelmaa, sillä mitä kaikella muulla olisi edes väliä jos suudelmatta lähtisi.

Minä rakastan sinua. Sano hänelle, että minä rakastan sinua. Vedä lähellesi. Jos et ehdi rakastella teoilla, niin rakastele sanoilla. Sitten illalla voitte siirtyä sanoista tekoihin.

Rakastamalla. Rakastelemalla.

Mutta ennen sitä sanat,

Minä rakastan sinua.

Lue myös

X