Havaintoja parisuhteesta

Minähän en vammaisten vieressä asu!

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Suomalaiset on maailman onnellisin kansa. Mikäli tutkimuksiin on uskominen.

Paitsi jos naapuriksi on tulossa nuori vammainen ihminen.

Erään kaupungin omakotitaloalueen viereen on suunniteltu vammaisten nuorten ihmisten asumisyksikköä. Yhteen rivitaloon sijoitettaisiin nuoria, jotka kärsivät kehityksellisestä kielihäiriöstä ja tarvitsevat tuettua asumista selvitäkseen arjestaan itsenäisesti asuen.

Nämä kyseiset nuoret ihmiset ovat nyt alkaneet pelottaa alueella asuvia omakotitalolaisia. Näin kirjoittaa heistä yksi:

Omakotitaloissa asuvat ovat parempia veronmaksajia, joten heitä kannattaa houkutella. Ja heitä houkutellaan tehokaasti sillä, että alue on rauhallinen, hiljainen ja perinteinen alue. Sinne ei haluta mitään erikoisuuksia, ei hoitolaitoksia eikä mitään, mikä poikkeaa normaalista.

Ihmiset ovat valmiita maksamaan satojatuhansia euroja siitä, että saavat asua mahdollisimman rauhassa. Pienikin häiriötekijä vähentää asumisviihtyvyyttä, turvallisuuntunnetta ja alentaa asuntojen arvoa. Joku vammaisten tukiasunto pitää olla, mutta jossain muualla”

Näin humaanisti kirjoittaa parempi veronmaksaja ja parempien ihmisten alueella asuva ihminen. Kielihäiriöstä kärsivä nuori on turvallisuudentunnetta vähentävä erikoisuus, joka läsnäolollaan pilaa hyvän veronmaksajan asuinviihtyvyyden.

Sanon tämän niin kauniisti kuin osaan. Vittu mitä paskaa. Onhan se nyt vallan kauheaa kun parempien ihmisten pitää pelätä nuorta ihmistä, jolla on kielellinen kehityshäiriö. Eivät sellaisten ihmisten tule tulla sotkemaan hyvien veronmaksajien valheellista kulissia, jossa onnellisuus koostuu alkoholin liikakäytöstä ja masennuslääkkeistä ja jossa turvallisuutta rikkoo vain kulissien sisällä, paksujen tiiliseinien ja aitojen takana rehottava sisäinen turvattomuus .

Puhutaan lopuksi vammaisista ihmisistä. Nimittäin asennevammaisista ihmisistä. Kyseinen yllä puhunut parempi veronmaksaja haluaa tukiasunnot nuorelle ”jonnekin muualle”. Näin huonompana veronmaksajana ja huonompana ihmisenä toivotan nuoret asumaan tänne Tampereen Iidesrannan ja Viinikka/Nekala alueen kulmille.

Asun itse täällä vuokra-asunnossa ja taloyhtiössäni asuu monenlaisia ihmisiä maahanmuuttajista seksuaalivähemmistöihin ja kaikkea siltä väliltä. Rakastan tätä aluetta  Otan tänne huomattavasti mieluummin asumaan nuoria, jotka kärsivät kehityksellisestä kielihäiriöstä kuin rajusta asennevammasta käsiviä parempia veronmaksajia. Nimittäin rajusta asennevammasta kärsivät paremmat veronmaksajat aiheuttavat minussa turvattomuuden tunnetta ja on hyvinvointiriski. Minua nimittäin vituttaa heidän asenteensa niin paljon, että otsasuoni sykkii vaarallisella tasolla.

Minulla onkin kaikkia miellyttävä ratkaisu tähän ongelmaan. Pysykää te paremmat veronmaksajat siellä idyllissänne. Vaikka olenkin vapauden ja rajat auki -aatteen kannattaja, niin tässä kohtaa voisin poikkeuksellisesti kannattaa alueen muurittamista mahdollisimman korkella muurilla. Eipähän teidän tarvitse pelätä, että alueellenne eksyisi mitään erikoisuuksia alentamaan ihanien kotienne arvoa ja me muut huonommat veronmaksajat saisimme ilman paheksuntaa ja nimbyilyä jatkaa turvatonta ja köyhää elämäänme.

Tekstin saa jakaa vammaisten nuorten tukiasuntoa vastustaneille saatesanoilla vamma se on asennevammakin.

Lue myös

X