Havaintoja parisuhteesta

”Minulla on vaimo, kaksi lasta ja rakastaja”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Hei ihmiset. Niin me olemme kuitenkin vain ihmisiä ja käyttäytymisemme ei ole aina niin rationaalista ja itselleen omaan elämäänsä piirtämään käsikirjoitukseen voi tulla muutoksia. Minusta niin on hyvä ja siksi haluan kertoa tarinaani.

 

Olen keski-ikäinen mies. Minulla on perhe, vaimo ja kaksi teini-ikäistä lasta. Niin ja asumme kivassa rivitalossa, on auto ja erilaisia harrastusvälineitä. Ja hyvä työ, kuten vaimollanikin. Puitteet ja kulissit ovat siis kunnossa. Mitä minulta sitten on puuttunut?

 

Lähes koko 20 vuotisen avioliittoni ajan minulta on puuttunut läheisyys ja hellyys. On puuttunut naisen kosketus. En ole koskaan saanut vaimoltani sellaista läheisyyttä ja kosketusta, jota niin valtavasti kaipaisin. Hän ei sanojena mukaan ole oikein läheisyyden tarpeellinen. Arvaan, että moni pohtii syitä siihen; niin minäkin pohdin, pohdin lähes päivittäin. Kyllä meillä on kotityöt tasapainossa, emme edes riitele juurikaan.

 

Kyllä minä rakastan yhä ja arvostan vaimoani, muistan ja hellin häntä. Tuon viikoittain uudet leikkokukat maljakkoon. Hieron hänen hartioitaan. Halaan häntä aamuin ja illoin, annan suukon aamulla töihin lähtiessäni sekä illalla nukkumaan mennessämme. Mitä minä saan takaisin? En juurikaan mitään kosketusta, en hellyyttä, en viekoittelevia katseita. Suukkoon vastaus on lyhyt muiskaus, halauksesta hän haluaa nopeasti eroon.

 

Olen katseenkestävä ja komea mies, normaalipainoinen, terveihoinen. Liikun ja kuntoilen paljon, en käytä päihteitä. Humalassa olen ollut viimeksi joskus 5 vuotta sitten. Pidän huolta itsestäni ja hygieniastani, en mielestäni haise pahalle. Pukeudun siististi; no toki usein kotiolosuhteissa lökäpöksyihin ja virttyneeseen paitaan, mutta niin vaimonikin tekee. Missä siis vikaa? Mielestäni ei minussa; olen kiltti, kärsivällinen, tunteellinen ja herkkä mies. Kaipaan ja haluan naisen kosketusta valtavasti.

 

Takaisin vaimooni. Hänellä on henkilökohtaisessa kasvuhistoriassaan paljon tunnelukkoja. Hän on nuoruudessaan sairastanut syömishäiriöitä ja taitaa olla niiden otteessa edelleen. Hän on vieläkin keski-ikäisenä tavattoman hoikka; toki kaunis kasvoiltaan, valtavan kaunis; mutta liian sorja rungoltaan. Hän kamppailee yhä kehotietoisuudestaan. Hän on käynyt terapiassa, mutta ei tunnu ottavan sitä tosissaan. Minä olen vuosien ajan tukenut ja kannustanut häntä. Olen ylistänyt hänen kauneuttaan. Olen ollut kohteliaan huolestunut hänen ulkoisesta olemuksestaan ja siitä, että vanheneminen ja luuston haurastuminen on vääjäämätöntä ja hänen tulisi saada hieman enemmän massaa luidensa ympärille. Sen olen hänelle usein sanoittanut, että terveydestään tulee huolehtia. Mutta haluttua edistystä ei tapahdu. Hän ei tunnu eheytyvän. Hän ei ole seksuaalinen, eikä hän sanojensa mukaan kaipaa läheisyyttä. Minä kärsin suunnattomasti, hän kärsii varmasti vielä enemmän. Minun kärsimykseni malja on tullut täyteen ja ylitsevuotanut. Siitä seuraavaksi.

 

Olen muutama kuukausi sitten ajautunut seksisuhteeseen itseäni huomattavasti nuoremman kaunottaren kanssa. Hän on kaunis ja keskustelutaitoinen. Hän on hyvin paljon ikäistään älykkäämpi, sielukas ja taiteellinen nuori nainen. Moraalinvartijoille kerrottakoon, että hän on sinkku. Älkää siis häntä tuomitko, naulatkaa minut. Tämä suhde on ensimmäinen laatuaan minulle, en ole koskaan aiemmin vaimoani pettänyt. Kunnes nyt se viimein noin 20 vuoden yhdessäolon jälkeen on tapahtunut.

 

Ihmiset. Mitä minä olen kokenut nyt noin 5 kertaa tuon kaunottaren tavattuani? Ensimmäinen kerta jännitti minua suunnattomasti, seksissä oli haasteita, kun ajattelin liian suorituskeskeisesti ja hain hyväksyntää niin teolleni kuin seksitaidoilleni. Siltikin tuo ensimmäinen muutaman tunnin kohtaaminen oli valtavaa nautintoa; molemminpuolisesti. Entäpä sen jälkeiset kerrat? Voi luoja ihmiset, kun osaisin teille sen sanoittaa. Olemme harrastaneet aivan valtavan ihanaa ja taivaallista seksiä, täysin ajan ja paikan unohtaen. Tuo nuori kaunotar on saanut minun jokaisen ihokarvani värähtelemään, minun jokaisen soluni uudistumaan, kun vartalomme kietoutuvat yhteen nautinnollisissa hetkissämme. Minä tunnen hänen ihonsa silkin ja aistin hänen naiseutensa tuoksun silloinkin, kun emme ole yhdessä. Minun mieleni muistaa, minun ihoni muistaa hänet melkein päivin ja öin. Ja hän nauttii minusta. Hän pitää suunnattomasti hellän varmoista kosketuksistani ja siitä kun hyväilen häntä kaikkialta. Siitä kun hieron hänen hartioitaan, tuoksutan hänen niskaansa ja selkäänsä, suutelen hänen varpaitaan. Hän on erittäin taitava ja ymmärtäväinen. Seksi ja läheisyys välillämme on tavattoman kaunista, sielukasta ja syvällistä. Voisin sanoittaa nautintoamme loputtomiin, mutta ehkä se menisi liian eroottiseksi tälle palstalla – ja toisaalta haluan pitää monet nautinnon kokemuksemme vain minun ja hänen välisinä. Ne ovat meidän yksityisyyttä ja meidän hetkiä. Kunnioitan näin myös hänen yksityisyyttään.

 

Ihmiset. Niin me olemme vain ihmisiä. Haluan tämän tarinani jakaa teille. Kenties haluan teiltä palautetta, ajatuksia ja kommentteja asiaan. Toivon monitahoista keskustelua, en riitelyä. Tuomita saa, kunhan sen tekee perustellen. Kannustaa saa, kunhan senkin tekee perustellen. Elämänsuunnan ohjeita minulle saa antaa, ehkä niitä toivoisinkin teiltä. Tällä hetkellä elän hetkessä, olen voimaantunut mies. Olen löytänyt, kiitos salaisen rakastajattareni, itsessäni niin kauan kadoksissa olleen seksuaalisuuden. Olen kuin uudestisyntynyt. Olen vitaali ja hyvinvoiva mies

Lue myös

X