havaintoja parisuhteesta

”Minulle on annettu jo 20 vuotta ihana seksielämä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Tässä kuussa olet julkaissut paljon kirjoituksia raiskauksista parisuhteessa. Luen niistä jokaisen, vaikka joudun usein kauhistumaan, ahdistumaan ja itkemään niiden takia. Luen silti, koska jos joku on joutunut sitä helvettiä elämään, minä kestän kyllä lukea.

Ystävänpäivän kunniaksi halusin kuitenkin kirjoittaa siitä parisuhdeseksin onnellisemmastakin puolesta.
Julkaise tai ole julkaisematta, miten vain parhaaksi näet.

Myönnän, että kirjoitan tätä täydellisen nautinnon ja varpaankynnet irroittavan orgasmin jälkihehkuissa!
Rakkaani ja samalla paras ystäväni makaa nyt selkäni takana tyytyväisenä ja tyydytettynä, lukee kirjaa ja silittää peppuani.

Tultiin normaalin arkipäivän töiden ja harrastusten jälkeen väsyneinä sänkyyn, eikä kumpaakaan nyt erityisemmin haluttanut tai ollut seksi mielessä.

”Ollaan vain lähekkäin, näinkin on ihana”, mieheni sanoi. Minua hymyilytti, sillä tiesin mitä läheisyytemme toisillemme tekee. Aivan kuin varkain hellät sivelyt haihduttavat väsymyksen ja mielen valtaa kiihottavat ajatukset ja fantasiat. Kuiskin miehelleni fantasiani ja kuulen jo pelkästä hengityksestä kuinka sanani innostavat ja kiihottavat häntä.

Tiedän jo ennen ensimmäistä kosketustakaan, että hän on täysin valmiina ja niin olen minäkin. Meidän yhteiset jaetut fantasiat ovat aina olleet meidän parasta esileikkiä, on niin tyydyttävää saada puoliso hulluksi halusta pelkillä sanoilla. Ilman häpeää, pelkoa tai nolostumista voin kertoa kaikista törkeimmät ja perversseimmätkin fantasiat hänelle, nekin mitä en ikinä todellisessa elämässä toteuttaisi ja hän innolla täydentää niitä.

Ei tarvitse pelätä mustasukkaisuutta vaikka fantasiassa kertoisinkin kuinka naisin hänen parasta kaveriaan enkä minä tunne mustasukkaisuutta kun mieheni kertoo mitä hän tekisi naapurin upealle rouvalle. Kun kieleni vihdoin koskettaa häntä, tunnen niin järkyttävää kiimaa, että joudun hillitsemään itseäni etten kiihkoissani olisi liian raju.

Samalla mieheni kieli härnää ja kiusoittelee minua hulluuden rajoille. Tunnen suunnatonta nautintoa ja samaan aikaan riemua siitä estottomuudesta, vapaudesta ja avoimuudesta mikä seksielämäämme on aina värittänyt. Ei ole mitään kiellettyä eikä vaikeaa.

Tätä ihanaa intohimon ja halun täyteistä elämää on vietetty jo yli 20 vuotta enkä edelleenkään voi käsittää, mitä hyvää olen tullut tehneeksi, että minulle on annettu näin ihana seksielämä ja niin täydellisen sopiva ja upea aviopuoliso.

Kiitollisin mielin laitan tänäkin yönä kultani kainaloon nukkumaan ja tiedän, että huomenna on jälleen uusi ystävänpäivä parhaimmain ystäväni syleilyssä.”

Lue myös

X