havaintoja parisuhteesta

”Minultakin jää kokonaan päivittämättä kaikista tärkein, se miten upea seksielämä meillä onkaan”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Tässä lapsivapaata viikonloppua viettäessä ja pitkän aamun jälkeen suihkussa mietin millaiselta minun ja monen muun perheellisen some-elämä näyttää.

Päivityksiä uudesta kevätsisustuksesta tai hiihtolenkeistä, laskettelusta lasten kanssa, ruokakuvia ja työn raskautta.

Minultakin jää kokonaan päivittämättä kaikista tärkein, se miten upea seksielämä meillä onkaan. Että tänäänkin rakasteltiin rauhassa pari tuntia kiireettä ja päivällä hyväillään toisiamme ja ehkä rakastellaan uudelleen tai viimeistään illalla.

Jää päivittämättä tunnustukset, että juuri sinun ja meidän seksielämän vuoksi minä hehkun ja voin hyvin.
En kerro maailmalle, että tässä suhteessa meillä ei ole tabuja, että seksiä on paljon, se on vapautunutta, nautinnollista, rajua, hellää ja että meillä on yksinkertaisesti todella hauskaa sängyssä ja vietämme siellä ehkä kohtuuttomankin paljon aikaa.

Saatan julkaista yhteiskuvia jostain tai merkitä sinut sydämillä, mutta vahingossakaan en mainitse seksistä mitään.

Tiedän parisuhteita joissa nukutaan eri huoneissa tai ainakin läheisimpien ystävien suusta voi kuulla sanoja siitä miten seksi on ehkä välttämätön paha, se ei kiinnosta tai se on lähinnä velvollisuus.

Ääneen ei juurikaan omasta seksuaalisuudesta puhuta eikä kumppania tai seksisuhdetta ylistetä.

Tuntuu oudolta, että näin voimaannuttava, ihana ja läheisyyttä parisuhteeseen tuova asia on yhä melkoinen tabu. Vähän samaan tapaan vaiettu kuin vaikkapa perheväkivalta.”

Lue myös

X