Havaintoja parisuhteesta

”Minun lapseni joutui kotoaan muualle, koska ei kestänyt enää”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Olisin niin halunnut kommentoida tähän sateenkaarikeskusteluun omalla naamalla tuolla seinällä. Mutta en voi, suojelen näin nuortani joka on äärimmäisen kamalan kiusaamisen vuoksi sijoitettuna pois kotoa. Sateenkaarinuori, jolle päivittäin koulussa naurettiin, haukuttiin, kiusattiin ja jatkettiin sitä somessa.

Minun lapseni joutui kotoaan muualle, koska ei kestänyt enää. Minun lapseni toipuu nyt muualla ja kerää rippeitä itsestään toisten aikuisten seurassa. Ei äidin eikä isän luona, mihin hän kuuluisi. Piti vaihtaa paikkakuntaa, koska täällä kiusataan.

Joutuivatko kiusaajat kotoaan pois? Ei. He asuvat kotona ja jatkavat käyttäytymistään. Ai mistä tiedän… siitä että asia on ollut tapetilla jopa paikallislehdissä. Joten miksi tarvitaan nuorten ideoimia hyvinvointipäiviä? Siksi että se hyvinvointi kuuluisi kaikille, myös niille jotka tutkiskelevat itseään. Ja näille ahdasmielisille kommentoijille haluaisin sanoa että tuleva sukupolvi toivottavasti ei koskaan kommentoi ketään minkään syyn takia noin niin kuin täältä on saanut lukea.

Sielu itkee verta jokaisen sateenkaarinuoren puolesta kun luen niitä. Minä vain haluan lapseni kotiin ja että hän saisi kasvaa omana itsenään onnellisena ja turvassa. Ja se ei ole mahdollista niin pitkään kun näistä asioista ollaan hiljaa. Rakkautta tämä keskustelu tarvitsee, ei vihaa eikä ennakkoluuloja. Menkää ja jutelkaa nuorien kanssa niin opitte enemmän kuin koskaan ajattelitte. Näin kävi myös minulle.”

X