Havaintoja parisuhteesta

”Minut haettiin tanssilattialta hiuksista repien”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Nuoruuden suhteessani olin miehen kanssa joka oli mustasukkainen monella tapaa. Kovaa painetta elämään ja viihteellä käyntiin tuli, kun itseni lisäksi jouduin tavallaan suojelemaan myös tuntemattomia ihmisiä. Jos joku mies tuli viereeni baaritiskille tilaamaan, mustasukkainen kumppani oli heti välissä ja alkoi tivata mitä täällä tapahtuu, varmasti on jotain. Ei auttanut vaikka sanoi että ei todellakaan tunneta ja tässä nyt on vähän ahdasta.

Joku mies joskus päästi edelleen, oli siis varmasti joku säätö. Jos kumppani ei ollut tyytyväinen, saattoi nyrkki heilahtaa tai ryysyyn kiinni. Ei minuun vaan johonkin täysin syyttömään mieheen. Räkää kasvoilleen huutamisesta sai monikin poloinen ja vahvemmat kun puolustautui niin tappeluhan siitä tuli.

Kaikki minun syytäni, mitäs flirttailin. Joskus tanssilattialla joku tuli liian lähelle, niin minut haettiin tanssilattialta hiuksista repien ja vietiin ulos kuppilasta. Onneksi kavereita oli lähes aina mukana ja pitivät tilanteita silmällä, tunsin turvaa.

Tänä päivänä ei tämmöinen kävisi mutta nuorena annoin kohdella itseäni näin. Edelleen joskus nämä tilanteet palaa mieleen.”

Lue myös

X