havaintoja parisuhteesta

”Mistä löytyisi aikaa vaimolle?”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta
”Elämäni nyt lähes 5 vuoden jälkeen. Tapasin ihastuttavan miehen, jonka koin aika pian sielunkumppaniksi. Vuoden seurustelun jälkeen mentiin vihille ja muutettiin yhteen. Olen aina ollut hyvin seksuaalinen ja vaikea kuvitella elämää ilman sitä.
Seksielämämme oli aika mukavaa, ei niin intohimoista, kun olisin halunnut, mutta ajattelin sen olevan alktakkuilua.  Hain alunperin miestä, joka ei polta, ei juo paljoa, on urheilullinen, ei lätkä tai formulahullu,  eläinrakas ja kiltti, eikä petä.
Mies kertoi edellisen avioliiton kaatuneen, koska hän petti. No, ajattelin, että mua ei ainakaan tarvi pettää, seksiä saa aina. Mutta kuinkas ollakaan vuosi avioliitosta, alkoi seksi hiipua. Hän oli hyvin romanttinen, tykkäsi pussailla ja pitää kädestä, mutta ei välittänyt seksistä.
 Otin käytäntöön pullon, johon lisäsimme helmen, aina kun rakastelimme. Kilpailuhulluna hän yritti kovasti, mutta seuraavana vuotena helmiä ei ollut kuin vajaa 20. Olut maistuu, lätkä ja formula ovat tosi tärkeitä. Tupakan hän lopetti pari vuotta sitten, kun jaksoin siitä puhua.
 Formulan ja lätkän vielä hyväksyin, vaikken itse niin välitä, kyllähän mullakin on omat juttuni.  Eläinrakas hän on ja kiltti. Jopa komeakin, mutta……..nyt vuosi ilman seksiä. Sain puhuttua hänet kokeisiin, mihin menossa kohtapuolin, pyysin häntä keskustelemaan lääkärin kanssa hormonihoidoista.
Epäilen myös, että hän saattaa olla A-seksuaalinen.  Tosin epäilen tästä olevan hyötyä. Koska hän juo olutta niin paljon. En halua oikein mielelläni mennä saunaankaan, koska useampi olut uppoaa. Samoin, kovana työmiehenä, hän palkitsee itseään ja janoaan oluella. Vaikea elää ihmisen kanssa, jonka ominaishaju, on tympeä olut. Myös kuorsaaminen on ollut kamalaa, joten kun totesin, ettei seksiä, niin hän voi nukkuakin eri huoneessa. Se oli hänelle loukkaavaa, mutta minulle se ainakin tiesi parempia yöunia. Hän sanoi, ettei voi oikein rakastella, kun nukkuukin eri huoneessa. Välittää muka seksistä ja tykkääkin siitä.  Sitä ei ole vuoteen siellä tehty, vain minä valvonut raskaiden ajatusten kanssa kuorsaamista kuunnellen.
Tunnen, että jotenkin mut on huijattu tähän elämään…Unelmoin seksistä jatkuvasti, Harrastan sitä yksin, mutta näen päiväunia jatkuvasti. Housuissa tykyttää ja etsin kiihkeitä sarjoja, kun olen yksin kotona. Mietin pettämistä, itken usein. Kun puhun ongelmasta, hän aina keksii jonkun selityksen. Ymmärrän, että työ voi olla väsyttävää, mutta kun aikaa on telkkarille, lätkälle, formulalle ym. Mistä löytyisi aikaa vaimolle?  Jos vain olisi olutta vähän ja seksiä tilalle. Se riittäisi minulle!
Olen paljon yrittänyt puhua, ehdottanut apua ym. Mutta hän ei kuuntele.”

Lue myös

X