Havaintoja parisuhteesta

Miten selvitä yhteisestä kesälomasta.

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Heinäkuun ensimmäinen. Ihmisillä kesäloma ja iloinen mieli. Tai ainakin pitäisi olla. Lomien jälkeen erotilastoihin tulee piikki. Tässä tieteellinen listaus onnistuneeseen yhteiseen lomailuun. 

1. Välttäkää alkoholin käyttöä yhdessä. 

Ihmiset juovat liikaa. Sitten, kun ihmiset juovat liikaa, ihmiset alkavat riidellä. Liian usein näkee kännissä riiteleviä parisukuntia. Koska se on tila ihmisessä, jolloin kaikki sisään jääneet sanomattomuudet purkautuvat sanoiksi, 

2. Kuunnelkaa hyvää musiikkia ja toisianne. 

Valitkaa rauhaisa paikka. Ehkä heinäkuun lopun hämärtyvä ilta ja sohva. Istukaa lähekkäinj tai sylikkäin. Valitkaa lempimusiikkianne, puhukaa toisillenne, kuunnelkaa toisianne. Olkaa ihan vitun läsnä. 

3. Kumotkaa kohta yksi.

Juokaa hyvää, kylmää valkoviiniä. Menkää puistoon viltille tai olohuoneen lattialle. Katsokaa toisianne silmiin. Valuttakaa huulille valkoviiniä ja suudelkaa pois. Humaltukaa enemmän toisistanne kuin viinistä. 

4. Älkää menkö Muumimaailmaan.

Tehkää oma maailma. Lapset tykkäävät enemmän yhteisestä ajasta, johon ei liity pääsylippuhinta. 

5. Älkää menkö naimisiin.

Tai jos menette, niin menkää rakkaus edellä. Perustakaa parisuhteen tilalle sensuroimaton rakkaussuhde ja älkää olettako, vaan eläkää. 

6. Harrastakaa sellaista seksiä, jota haluatte harrastaa, älkää sellaista, jota olette tottuneet harrastamaan. Löytyy uusi maailma 

7. Rakastakaa toisianne, älkää sitä, minkä olette ympärilleen luoneet. 

8. Unohtakaa suunnitelmat. 

Herätkää aamuun, joka on täynnä mahdollisuuksia. 

9. Rakastakaa toisianne vielä enemmän. 

Laita kätesi rakkaasi niskan taakse. Vedä hiljaa eteesi. Katso silmiin. Kerro hänelle, että hän on niin kaunis, että taju lähtee. 

10. Älkää nynnyikö ja jarrutelko. 

Kesä on nyt. Ei huomenna, eikä ensi kesänä. 

Lue myös

X