Havaintoja parisuhteesta

Miten sinä haluat tehdä sen?

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Tapoja koskettaa ihmistä.

Sormilla

Ihmisellä on keskimäärin kymmenen sormea. Se on määrällisesti paljon. Sormille on olemassa paljon tehtäviä, mutta jos yhdellä tai kahdella sormella ei päivän aikana ole aikaa kosketella rakastettunsa vartaloa, niin sormille pitää antaa rangaistukseksi karttakeppiä. Kiireessä kosketus voi olla ohimennen annettu kevyt hipaisu poskelle. Säännöllisesti sormien pitää antaa liikkua rakastetun vartalolla niin, että ne voivat liukua alkaen hiuksista ja päätyen jokaiseen mahdolliseen paikkaan, jossa ne tuntuvat rakastetusta hyvältä. Jokaista hänen toivomaansa paikkaa kannattaa kokeilla. Kaikki syyt olla koskettamatta ovat tekosyitä.

Sydänmerkein

Soveltuu työmatkalaiselle tai etäsuhteessa elävälle. Eikä mikään estä lähettämästä vaikka samasta huoneesta pientä kertovaa sydän-emojia rakastetulleen, jolla se puhelin joka tapauksessa on lähempänä kuin rakastetun käsi. Etäsuhteessa sydänmerkki on kuin suudelma, joka jää sinä iltana huulilta saamatta. Eihän se saatana tunnu yhtään samalta, mutta paremmalta kuin tyhjässä parisuhteessa saatu tunteeton tapasuudelma.

Kielellä

Mennään suoraan seksiin. Tutkimuksen mukaan noin puolet parisuhteessa elävistä saa ja antaa puolisolleen suuseksiä. Nuoremmat ikäluokat tekevät sitä nykyään useimmin kuin kättelevät, mutta vanhempi sukupolvi kokee vielä suuseksin suhteen häpeää ja jumalanpelkoa. Vielä muutamia vuosikymmeniä sitten suuseksi, varsinkin naiselle annettuna, oli synonyymi varmalle kuolemalle. Koska bakteerit jylläävät ja jumala on moisesta synnistä vihainen. Tutkimusten mukaan 80 prosenttia naisista saa aina tai usein suuseksissä orgasmin, mutta yhdynnässä vain 30 prosenttia naisista on edes joskus saanut orgasmin. Toisaalta vuosikymmeniä sitten naisen nautinto ei ollut se ykkösprioriteetti. Tärkeämpää oli saada mies tyydytetyksi. Nykyään onneksi naiset uskaltavat vaatia. Kieli missä tahansa rakastetun vartalon sopukassa on varma liima pitämään pariskunnan ikuisesti hekumallisesti yhdessä.

Katseella

Huoneen toisesta reunasta toiseen annettu merkitsevä katse on rakkaudentunnustus ilman sanoja ja esileikki ilman fyysistä kontaktia. Tulemme nähdyksi toisen katseesta. Muutoinhan olemme kuin näkymätöntä hiukkasmassaa, jolla ei ole tarkoitusta. Silmillä voi katsoa suoraan kohti toisen ihmisen silmiä, mutta niillä voi katsoa myös ohi. Voimme myös valita sammuttaako valot vai pitää ne päällä. Kauneus ei ole pimeän asia. Sanoilla Yhdellä lauseella voi koskettaa syvästi. Sanoilla voi pelastaa kokonaisen päivän. Miksi siis säästellä. Sanoilla on suuri valta. Niillä voi luhistaa ja pienentää ihmistä. Niillä voi tehdä toisesta ihmisestä kauniin. Niillä voi lohduttaa. Sanat yhdistävät meitä lähemmäksi toisiamme. Voi kirjoittaa runon, joka koskettaa. Voi lukea kirjan, joka antaa elämälle uuden suunnan. Voi kuulla kappaleen, jonka sanoitukset porautuvat sieluun asti. Ne kolme tärkeätä sanaa. Pitää muistaa sanoa.

Huulilla

Huulet voivat kulkea huulilta niskaan, rinnalle, vatsalle…ehkä vähän alaspäin…ja sieltä samaa reittiä takaisin huulille. Aamun voi aloittaa rakastetun huulilta ja päättää samaan paikkaan. Huulilla voi tervehtiä tai kertoa halustaan. Sinä päätät raotatko niitä. 

Millä tavalla sinä haluat koskettaa tänään?

Lue myös

X