Havaintoja parisuhteesta

”Muistan kun isoisäni sormet vaelstivat alushousuihini, olin kuusivuotias”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Myös minulle kirposi mieleen vanhat muistot kun luin tarinoitasi. Toivon kaikille samaa kokeneille voimia.

Itseasiassa olen 6v terapian ja itseni kehittämisen myötä myös tajunnut kuinka törkeää alistamista monet miehet tekevät. Kenties ovat vaan oppineet tämän patriarkaalisen ajan tavat.

Miten mies saattaa panna ja kun saa kääntyy pois kuin naisella, hänen nautinnolla, hyvinvoinnilla ei olisi mitään merkitystä.

Onneksi nyt lähes 40v en siedä enää hitustakaan itsekkyyttä mieheltä mitä tulee seksiin. Aiemmin en tajunnut arvoani tai tarpeitani vaan miellytin.

Kiitos osaltaan siitä ironisesti lapsuuden hyväksikäyttäjilleni. Palasten kerääminen on ollut työläs matka, mutta minä nousin kuin Feeniks lintu. Vahvempana kuin koskaan, lopulta omaan naiseuteni voimaan. En ole katkera, mutta olen todella voimakas. Ja vertaistani miestä on hankala löytää.

Pienenä muistan jo kun isosisä tuli kylään ja pyysi syliin istumaan. Hänen sormensa vaelsi alapäähän. Olin ehkä 6.

En muista juurikaan aikoja lapsuudesta. Ollessani ehkä 9-10v, meidän lapsenvahti, vanhempi mies hieroi nännejäni ja hänen käsi kävi alushousuissa mutta ei muuta.

Yöllä heräsin pahaan uneen niin hän tuli toisesta huoneesta ja laski käden seisovaan munaansa josta riuhtaisin käteni pois.

Entinen isäpuoleni huumasi minut ja teki suuseksiä ollessani 13v.

Ollessani tuttavaperheen luona kylässä mahd 17v olin nauttinut alkoholia, niin herään tuttava perheen isännän hääräämästä kimpustani. En tiedä vieläkään mitä tapahtui.

Olen aina miettinyt että olenko minä iloinen luonne provosoinut näitä asioita.

Vaikea luottaa kehenkään enää”

 

Lue myös

X