havaintoja parisuhteesta

Muuttakaa Wapin ja Messengerin asetuksia niin että ulkopuoliset ei näe oletteko paikalla!

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Alkuun saamani viesti:

”Vähän sillain anonyyminä tässä tuli mieleen. Olisipa mielenkiintoista lukea kantaakin ottava juttu aiheesta kun uusi tuttavuus on aina paikalla mesessä, whatsapissa. Mitä ajatuksia herättää. Onko kyse ryhmistä, siitä että sovellukset ovat auki koneella yötä ja päivää vaan yksinkertaisesti siitä että vipinää riittää.”

Otan kantaa.

Ihmiset, kun teillä on eri sovelluksissa asetukset niin menkää asetuksiin ja muuttakaa asetukset niin, että kukaan ei näe, että milloin olette kirjautuneena sisään ja milloin ette ole. Ensinnäkään se ei kuulu muille tietää, että oletteko kirjautuneena johonkin palveluun ja toisekseen on turvallisempaa olla paikalla muiden tietämättä.

Jos teillä on puoliso joka vaatii teiltä näkyvyyttä asian suhteen niin älkää suostuko moiseen. Kyse on painiostamisesta ja se on yksi henkisen väkivallan muodoista. Teillä on oikeus yksityisyyteen.

Seuraavaksi käsittelyyn te kaikki jotka seuraatte puolisonne paikallaolemista sovelluksissa. Jos luottamuksen kanssa on niin iso lovi, että omaa rakkausihmistä pitää stalkata ja kytätä, niin käsitelkää tuo tunnelukkonne perinpohjin ennen parisuhteeseen ryhtymistä, sillä noinkin äärimmilleen viety mustasukkaisuus ei tule päättymään hyvin ja ei, mustasukkaisuus ei ole tässäkään tapauksessa merkki rakkaudesta, vaan mustasukkaisuudesta joka juontaa juurensa joko omista käsittelemättä jääneistä haavoista tai jotain muuta kautta tulleesta menettämisenpelosta.

Suhde joka perustuu kyttäämiseen ja epäilyyn on suhde jossa kyse on aivan jostain muusta kuin rakkaudesta, sillä rakkaus näyttäytyy vapaudessa.

Mitä eri sovelluksiin tulee niin esimerkiksi minulla on läppäri joinakin öinä lepotilassa ja olen kirjautuneena monena yönä sovelluksiin, vaikka en ole aktiivisesti paikalla. Olen siis paikalla. Olen huomannut myös sen, että jos kesken yön käyn keski-ikäpissalla niin tulen vahingossa painaneeksi Wapin puhelimesta auki, kun esimerkiksi viritelen taskulamppua siitä päälle tai katson kelloa. Joten jos jonkun puoliso huomaa hänen olleen kirjautuneena Wappiin aamuyöllä kello neljä, niin 999 kertaa tuhannesta kyse ei ole siitä, että aamuyön tunteina sovitellaan panotreffejä salaisen rakastajan kanssa.

Mutta kuten sanoin, tämän kaiken voi ohittaa muuttamalla asetuksia niin, että oma yksityisyydensuoja säilyy ja kenenkään ei tarvitse kytätä yhtään mitään, sillä tässä maailmassa on todella paljon mukavampaa tekemistä kuin seurata, että mitä toinen ihminen milloinkin tekee. Sillä jos se sinun rakkausihmisesi on päättänyt pettää sinua niin hän tekee sen huolimatta siitä, että kuinka paljon häntä tullaan stalkatuksi.

Älkää tehkö elämästänne näin vaikeaa!

Ja näin tulin ottaneeksi kantaa tähän teemaan. Olkaa hyvä.

Lue myös

X