Havaintoja parisuhteesta

Näillä keinoilla parisuhteesta eroon -30 kohdan ohjeet parisuhteesta sinkkuuteen

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

 

 1. Kun puolisosi puhuu sinulle kuulumisiaan, uppoudu samalla puhelimeesi. Ei hänellä kuitenkaan ole mitään tähdellistä sanottavaa.
 2. Aina kun sinulla on tilaisuus moittia tai kritisoida, niin moiti tai kritisoi. Oppiipahan tavoille, vätys.
 3. Aina kun sinulla on tilaisuus kiittää tai kehua, niin jätä kiittämättä tai kehumatta. Kissa kiitoksella elää ja ihminen ylpistyy, jos sitä kehuu.
 4. Tuhahtele ylimielisesti hänen mielipiteilleen. Sinulla on siihen oikeus, sillä sinun mielipiteesi ovat oikeita, hänen vääriä ja tyhmiä.
 5. Hauku hänen ulkonäköään ja olemustaan, siksi koska hän on ryhditön ja ruma.
 6. Älä koskaan kehu hänen ulkonäköään, sillä hän ei saa luulla olevansa kaunis tai komea.
 7. Sano ääneen, että naapuri on paljon pantavamman näköinen kuin sinä olet. Totea perään, että hän on varmasti parempi sängyssäkin.
 8. Riisuttuanne alasti, katso hänen vartaloaan arvostelevasti ja totea, että on tullut muutama koronakilo.
 9. Älä koskaan osoita puolisollesi huomiota, ellei hän sitä kovaäänisesti vaadi ja vaatiessa syyllistä häntä liian vaativaksi.
 10.  Katso mieluummin pornoa kuin puolisoasi.
 11.  Puhu puolisollesi mahdollisimman vähän. Älä ainakaan koskaan kerro tunteistasi, toiveistasi ja tarpeistasi. Puolisosi pitää arvata ne.
 12.  Älä edes kuvittele tulevasi puolitiehen vastaan tai tekeväsi kompromisseja, sillä miksi sinun pitäisi, sillä sinä tiedät kaikesta kaiken paremmin.
 13.  Älä koskaan opettele nauramaan itsellesi, sillä elämä on elämää vasta silloin kun asenne ja tunnelma on mahdollisimman takakireä.
 14.  Muista, että vika ei ole koskaan sinussa ja että syyllinen on aina joku muu.
 15.  Vähättele puolisoasi vanhempana ja anna hänen myös tuntea olevansa kakkosvanhempi, koska sinä olet vanhemmuudessakin täysin korvaamaton.
 16.  Eron sattuessa muista kostaa ja parhaiten se onnistuu käyttämällä lasta välikappaleena.
 17.  Ole mahdollisimman takertuva ja mustasukkainen. Lue puolisosi puhelinmuistio ja sähköpostit. Älä unohda sivuhistoriaa. Vaadi selitystä päivän jokaisesta liikkeestä.
 18.  Muista, että puolisosi on sinun omaisuuttasi ja sinä saat käyttää häntä niin kuin omaisuuttasi.
 19.  Kiellä puolisoltasi ystäviä ystävän sukupuolen perusteella, sillä jokainen tapaaminen ihmisen kanssa sisältää valtavan riskin sille, että kahvitteluhetki päätyy heti seuraavana hetkenä paneskelun puolelle.
 20.  Kun olet kerran sanonut puolisollesi rakastavasi, niin mitä sitä enää sen jälkeen sanomaan.
 21.  Seksi on täysin yliarvostettua puuhastelua. Nuorten ja kiimaisten hommaa. Vetoa oikeuteesi selibaattiin ja vaadi puolisoa olemaan sellaisessa kanssasi.
 22.  Älä koskaan kuuntele uusia ehdotuksia tai uusia ideoita. Varsinkaan jos puolisosi niitä ehdottelee.
 23.  Hankkikaa kaksi televisiota, joita katsotte iltaisin eri huoneessa, kaksi sänkyä, joissa nukutte öisin eri huoneissa ja kaksi autoa, jolla ajatte ilman puolisoa.
 24.  Pidä puolisoasi itsestäänselvyytenä, jota hän toki onkin, sillä mikä on Jumalan ja suvun edessä luvattu, niin se pitää, koska kaiken se kestää.
 25.  Ei sinun puolisoasi varten tarvitse näyttää hyvältä ja tuoksua puhtaalle. Voit aivan hyvin käyskennellä vuosikymmenen rikkinäisissä verkkareissa ja tukka kampaamatta. Olet kerran jo tehnyt vaikutuksen puolisoosi, ei sinun enää tarvitse. Sitä paitsi ei teillä enää ole edes seksiä tai muutakaan läheisyyttä.
 26.  Keksikää yhdessä hyviä tekosyitä sille, että teillä ei ole enää aikaa toisillenne. Pelin nimi on ”Ruuhkavuodet”. Voittaja saa palkinnoksi viikon ilman puolison mitään läsnäoloa. Toki häviäjä saa sen saman, mutta sitähän te tahdotte, koska niitä tekosyitä niin usein keksitte.
 27.  Nälviminen on oiva tapaa pitää mukavaa tunnelmaa arjessa yllä.
 28.  Pariterapia on tarkoitettu ihmisille, joilla on oikeita ongelmia. Oikea ongelma ei ole viiden vuoden seksittömyys ja molempien salasuhde.
 29.  Ongelmat ratkeavat, kun niistä ei puhuta. Jos vanha matto on täynnä sinne lakaistuja ongelmia, niin uuden maton voi ostaa tilalle.
 30.  Huulet eivät ole tarkoitettu siihen, että niillä suudellaan, vaan siihen, että niiden välistä voi sihautella vittuilevia lauseita.

Näillä ohjeilla parisuhteesta pääsee eroon hyvinkin tehokkaasti ja suurella varmuudella. Toki muutama kyseisiä ohjeita noudattava parisuhde pysyy pystyssä näistäkin huolimatta, mutta kroonisiin tapauksiin ei tehoa mikään, joten sellaiset voi jättää omaan rauhaansa.

Lue myös

X