havaintoja parisuhteesta

”Nainen on likainen lutka jos hänellä on monia seksikumppaneita” 

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Tämä naisen lähettämä lyhyt tarina on kaikessa koomisuudessaan kuvaava tarina siitä, että miten naisen seksuaalisuuteen suhtaudutaan kaikkein pimeimmissä ja ahtaimmissa komeroissa.

”Minun entinen mieheni ehdotti minulle seitsemän vuoden yhdessä olemisen jälkeen, että mitä mieltä olisin siitä jos kokeiltaisiin toimiiko avoin suhde. Olin ajatuksesta kiinnostunut, koska itse olin useasti miettinyt miltä tuntuisi koskettaa muitakin kuin omaa miestäni.

Olin siis mieheni ehdotukseen suostuvainen ja samalla olin yllättynyt hänen ehdotuksestaan tietäen hänen taipumuksensa voimakkaaseenkin mustasukkaisuuteen.

Kunnes minulle selitettiin, että mitä avoin suhde hänelle tarkoittaa. Se tarkoittaa sitä, että hän saisi harrastaa seksiä muidenkin kanssa, mutta minä en saisi. Syyksi hän kertoi suunnilleen seuraavat asiat:

”Eihän normaali nainen edes seksiä paljon halua.”

”Miehet harrastavat muiden kanssa seksiä oli siihen lupa tai ei.”

”Nainen on likainen lutka jos hänellä on monia seksikumppaneita.”

Nämä asiat hän sanoi minulle kännissä sen jälkeen kun oli ehdottanut minulle avointa suhdetta ja kun olin kysynyt, että kestääkö hän oikeasti sen, että joku muu mies tai nainen koskettaa minua.

Ei hän kestäisi, mutta hänen ei tarvitsisi enää harrastaa seksiä peläten, että jää siitä kiinni.

Niin hän sanoi. Minua järkytti ehkä enemmän hänen äärisovinistinen ja naisvihamielinen asenteensa kuin se, että hän on kännissä paneskellut muita naisia vuosien varrella. Kysyttyäni asiaa häneltä vielä hänen ollessaan selvä, hän todellakin olisi halunnut avoimen suhteen, jossa minä naisena olisin hänelle uskollinen, mutta hän miehenä saisi tehdä mitä haluaa.

Kirosin itseni, että miten helvetissä olin antanut hänelle seksiä seitsemän vuoden ajan. Onnea vain hänelle, joka hänet sai.

Itse elän tällä hetkellä hyvässä avoimessa suhteessa mieheni kanssa. Hän antaa myös minun nauttia seksuaalisuudestani.”

Lue myös

X