Havaintoja parisuhteesta

Naisen paikka on piilossa

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Nainen Ilmaisi paheksuntansa sosiaalisen median kaupunkiryhmässä. Kauppakeskusmainos oli mennyt aivan liian pitkälle. Mainoksessa oli iloisen naisen kuva, jossa hän iloisen ja hyvinvoivan näköisenä hymyili mainostaen sitä kaupungin kolmatta ostoskeskusta. Pahennuksen herätti se, että uoma naisen paidassa meni kai liian syvälle. Eikä se edes mennyt. Saa melko pitkään tuijottaa tuota mainosta, jos pääsee loppuolettamaan, että mainos myy seksillä.

Kyllä on maailma mennyt pilalle. Nainenkin on tullut näkyville. Tuo jopa seksuaalisuuttaan esille. Piilossa pitäisi naisen olla tai ainakin pitää avoimen seksuaalisuutensa piilossa. Jos on pakko lähteä julkisille paikoille, niin mielellään pimeällä. Päiväaikaan puettuna niin, että sukupuoli peittyy.

Halpa on sellainen nainen, joka puhuu avoimesti seksistä. Sehän on sitä paitsi pois naisen muista tekemisestä. Kuka sillä aikaa tiskaa ja siivoaa, kun nainen esittelee seksuaalisuuttaan? Niin kuin televisoissa vuosia sitten tulleessa dokumentissa thaimaalaisen naisen kanssa naimissa oleva mies kertoi, että Suomesta ei tahdo löytyä enää naisia, jotka suostuvat palvelemaan miehiä, siksi vaimo pitää tilata postimyynnistä.

Tähän on tultu. Ei ole enää suomalaiselle miehelle naista, joka pesee miehen pyykit ja siivoaa kodin. Nainen haluaa tulla seksissäkin tyydytetyksi. Ei se ole ihme, että syntyvyys vähenee, kun seksistäkin pitää tehdä nautinto tai ongelma. Ennen riitti, kun mies laski siemenensä naisen sisälle ja yhteiskuntaan syntyi uusia veronmaksajia.

Eihän nykynaisista ole edes äideiksi. Sinne heittävät päiväkoteihin lapsen ennen kuin lapsi on ehtinyt edes kunnolla oppia kävelemään. Mikä siinä onkin, että on niin kiire lapsen luota pois. Kyllä sen huomaa, että vanhemmuus on toisilla aivan hukassa. Ennen ei lapsi riehunut, kun häntä sai vielä läpsiä ja lyödä. Nyt siitä saa sakot, kun kaiken maailman hipit ovat päässeet lakeja laatimaan.

Ja mikä on puhe naisen itsenäistymisestä. Jos on perheen halunnut perustaa, niin siihen sitten keskitytään niin kauan kuin perhe on. Myöhemmin ehtii sitten harrastaa ja elää itselleen. Eläkkeellä voi tehdä sudokuja ja mennä bingoon. Koko ajan pitäisi parisuhteessakin olla hekumaa ja pienestäkin riidasta erotaan. Ei parisuhde mitään rakkautta ja intohimoa ole, se on tahtotila, jossa molemmilla aikuisella on omat roolinsa.

Nainen on se äitihahmo, jonka kuuluu toimia sen mukaisesti, eikä haikailla jonkun itsenäisyyden tai nautinnon perään. Kun on kerran sanottu tahdon, niin se sitten pitää. Mutta ei. Nykyihmiset eroavat aivan liian helposti, koska kuvittelevat, että ruohon on aidan toisella puolella vihreämpää.

Naisen käteen kuuluu tiskirätti, eikä mikään seksilelu. Minkälaisen mallin se antaa lapsillekin, jos äiti riekkuu puolialasti isossa mainoksessa tai puhuu seksistä julkisesti. Ei se ole oikea äidin malli. Sitä paitsi, jos on niin, että naisella on kädessään seksilelu eikä tiskirätti, niin taas jää tiskipöytä pyyhkimättä. Kuka sen sitten tekee?

Miehenkö se pitäisi tehdä?

Kaikki on pilalla, kun nainen ei pysy piilossa.

Lue myös

X