Havaintoja parisuhteesta

”Nuoret miehet haluavat vanhemman naisen seksilelukseen”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Tinderissä olen ollut vajaa 2kk ja ikinä ei pitänyt moiseen lähteä.

Koronaeristys sai aikaan kuitenkin kummia juttuja ja ajattelin, että voihan sitä hetken katsella. Viestejä on tullut pääasiassa varatuilta ja päällimmäisenä reilusti nuoremmilta varatuilta. Kukaan näistä minulle viestineistä ei profiilissaan kertonut olevansa varattu.

Yhdistävä tekijä näissä on tietenkin seksi ja nimenomaan sellainen seksi, johon oma kumppani ei ilmeisesti taivu. Nämä miehet kertovat, miten vanhemmat naiset ovat kokeilunhaluisempia ja sinut oman seksuaalisuutensa kanssa ja siksi niin kiehtovia. Allekirjoitan kyllä tuon, mutta samalla en voi välttyä ajatukselta, pitääkö nämä miehet samalla vanhempia naisia jotenkin, en tiedä, onko epätoivoisina oikea sana, mutta joka tapauksessa valmiita ihan mihin vaan?

Itseäni ei paljon kiihota jos kysytään ensimmäisessä viestissä tyyliin:” voitko työntää sormen mun takapuoleen” tai ”mitäs jos läimin sua kunnolla pyllylle ja vedän tukasta”.

Jokaisella saa olla omat mieltymyksensä, mutta meillä viisikymppisillä naisilla on myös sen verran hyvä itsetunto, ettei nyt ihan jokaisen läimittäväksi tässä kyllä aleta.”

X