Havaintoja parisuhteesta

”Nyt tuntuu raskaalta myöntää itselleen, että minut on parisuhteessa raiskattu”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Kun rohkaisit niin kirjoitan minäkin, mitä viime päivinä julkaisemasi tarinat ovat nostaneet pintaan.

Muistoja jotka olivat jo taakse jätetyt. Nyt tuntuu raskaalta myöntää itselleen, että minut on parisuhteessa raiskattu, ensimmäinen todellinen rakkaus ja kumppani. Nuorina yhdessä menetettiin neitsyys ja aloitettiin tutkimaan seksin ihmeellistä maailmaa. No, nuorella miehellä jolla on pornoa katsottuna ja hormonitasot ylhäällä kokoajan, yhdistettynä kehostaan epävarmaan ja huonon isäsuhteen omaavaan neitiin, yhdistelmä ei ole ehkä paras tapa tulla sinuiksi oman seksuaalisuutensa kanssa.

Jotta sain olon että olen se jumalatar rakastettuni silmissä joka halusin olla, suostuin paljolti kaikkiin kokeiluihin mitä hän ehdotti. Ja hän halusi usein, ja usein sai minutkin lopulta haluamaan. Yritin yltää niihin mielikuviin joihin nuorimies perusti näkemyksensä seksistä. Pidin siitä olosta että toinen haluaa minua niin ettei voi vastustaa tarvettaan koskea, nautin kun hän otti käsistäni kiinni hallitsevasti ja ohjasi seksin etenemistä.

Mutta se ei silti oikeuttanut tekemään mitään vasten minun tahtoani. Ne kerrat kun en halunnutkaan, kun olin väsynyt, tai en tuntenut yltäväni niihin oletuksiin mihin halusin, ja sen toistuvasti sanoin, mutta ystävällisesti. Nöyryyttämättä mutta tiukasti.

Vedin housujani takaisin ylös. Ja hän piti minun käsistäni kiinni ja jatkoi riisumista kunnes sai tarpeeksi rakoa että pääsi työntymään sisään, ja panemaan antaumuksella. Useamman kerran myös teki minulle suuseksiä vasten tahtoani, kiinni pitämällä, ja orgasmiin asti koska tiesi tekniikan hyvin. Siitä tulee todella ristiriitainen olo.

Muistan että ainakin yhden sellaisen kerran jälkeen kun työntyi väkisin sisään ja hoiti itsellensä tyydytyksen, hän pyysi anteeksi, kun jälkihekumastaan selvisi. Jonkun kerran jälkeen muistan että nielin itkuni, sen epäkunnioituksen. Ja kun sen teon on tehnyt ihminen jota rakastaa ja jonka rakkautta janoaa, ja se ihminen jatkaa olemista ja käytöstä kuin mitään väärää ei olisi tapahtunut-päinvastoin puhuu kuin ylistäen minua, että olen niin älyttömän haluttava ettei vaan voi muuta, niin nuoren ihmisen mieli jotenkin sen muokkasi hyväksyttäväksi parisuhteeseen.

Julkaisemasi tekstit ovat tärkeitä julkaista, itse sain asian nyt käsiteltäväksi uudelleen,ja toivon että kasvan sen myötä kunnioittamaan itseäni ja rajojani enemmän.”

Lue myös

X