Havaintoja parisuhteesta

”Olen aina tarvinnut seksiä enemmän kuin mieheni”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Nainen 1:

”Se että nainen haluaa maksullista seksiä ei ole harvinaista, vaan asia on tabu.

Itse olen sekä myynyt että ostanut seksiä, tilanteen mukaan. Kyllähän tilanne kannattaa hyödyntää kun kohdalle tulee. Jos saatavilla on jotain kivaa, niin seksiä voi kokeilla muuten huonomminkin kriteerit täyttävän kanssa.

Toisaalta jos seksi on hyvää, sen hetken kattoo vähän tyhmempääkin kaveria, jos raamit on kunnossa.

Tällä hetkellä mulla on seksisuhde, joka on puhtaasti seksisuhde. Mä en oikeastaan edes pidä henkilöstä, mutta seksi on hyvää. En halua suhdetta vain seksin takia, koska se on haitaksi sitä oikeaa suhdetta etsiessä, niistä ei aina pääse tosta vaan eroon, kun kohdalle osuu kiinnostavampi.

Minä kyllä uskon rakkauteen ja odotan sitä oikeaa, mutta sen takia käytän maksullista seksiä tai juurikin suhdetta joka perustuu pelkkään seksiin ja on kummallekin selvää, ettei muuta koskaan tule, että haluan olla vapaa aloittamaan sen oikean suhteen, kun se kohdalle osuu.”

Nainen 2:

Olen parisuhteessa. Olen aina tarvinut seksiä enemmän kuin mieheni.

Aluksi hain luvatta seksiä irtosuhteilla lähinnä baarista. Jossain vaiheessa lähdin illan päätteeksi erään portsarin mukaan, hänen kanssaan homma toimi, sain hyvää seksiä säännöllisesti ehkä nelisen vuotta, kunnes hän muutti työn perässä 300km päähän.

Tämän jälkeen siirryin taas irtoseksiin, mikä oli vaikeaa ja turhauttavaa, seksiä kyllä sai, mutta jos siitä ei saa mitään irti niin eipä siitä iloa silloin ole.

Kymmenisen vuotta sitten löysin mahtavan (lapsuuden tutun, itseäni 8v vanhemman) miehen, joka halusi myös pelkkää seksiä ja hän osasi hommansa. Vasta tällöin asia puhuttiin mieheni kanssa ja sain seksiä luvan kanssa. Tämä helpottaa tilannetta ja vaihtoehdoksi tulee myös maksullinen seksi jota en ole aiemmin miettinyt.”

 

 

 

X