havaintoja parisuhteesta

”Olen keski-ikäinen ylipainoinen nainen, useamman lapsen pullantuoksuinen äiti ja minulla on täydellinen suhde- ja seksielämä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta
”Olen keski-ikäinen ylipainoinen nainen, useamman lapsen pullantuoksuinen äiti, vaativassa työssä. Naimisissa ensimmäisen pitkäaikaisen poikaystävän kanssa, yli 25 vuotta. Kaukana siitä, mikä yhdistetään mediassa seksikkyyteen ja aktiiviseen seksielämään.

Olet kirjoittanut erilaisista parisuhteista, joten minäkin uskallan kertoa omastani. En tiedä, uskallanko lukea kommenttikenttää.

Elämässäni on viime vuodet ollut niin paljon rakkautta, välittämistä ja hyvää erilaista seksiä, että en oikein itsekään usko sitä. Läheisten ihmisten kanssa on rehellisempi ja avoimempi kuin ikinä. On itketty, puhuttu ja päätetty, että se on ainoa oikea tapa. Olla oma itsensä.

Olen jo nuorena ollut polyamorinen, mutta ei semmoiselle ollut nimeä. Tai oli niitä H- ja L-alkuisia. Yritin olla onnellinen prinsessasadussa, jossa prinssi oli täydellinen Se Oikea. Mutta minä en ollut.

Vähä vähältä ystävyyssuhteeni saivat olla enemmän. Itkettiin, puhuttiin, päätettiin taas. Haluttiin jatkaa. Minä rakastuin ja ihastuin. Myös puolisooni ja yhä uudelleen.

Nyt minulla on vuosia ollut muitakin suhteita. Romanttisia tai ystävyyksiä. On liittynyt seksiä tai muuta läheisyyttä. On tehty kompromisseja ja määritelty rajoja, että jokaisella on turvallista. Samaten suhdekumppaneillani voi olla muita suhteita. Välillä on mustasukkaisuutta tai muuta vaikeaa, mutta yleensä suhteet ovat pitkiä ja hyviä. Exät ja nyxät ovat perheystäviä ja lapset tietävät asioista sen, mitä tarvitsee ja mitä haluavat tietää. Oikeat ystävät tietävät.

Opin suhteista eri asioita. Yhden kautta tutustuin enemmän BDSM:ään, toisen kanssa aromanttisuuteen, ei-romanttiseen kiintymiseen. Jokaisessa suhteessa voi sopia, mitä siihen kuuluu. Minä en tarjoa lasten hankkimista, avo- tai avioliittoa. Suhteen ei myöskään tarvitse edetä. Mutta haluan luottamusta, rehellisyyttä ja avoimuutta omista toiveista.

Sama tavoite koskee suhdettani täydelliseen prinssiini. Hän on rakastajani ja paras seksikumppanini Ihminen, jota kunnioitan. Minä puolestani voin luvata, että en koskaan jätä häntä jonkun toisen vuoksi. Rakastan lujasti, vaikka vielä kaksi kertaa 25 vuotta.

Niinpä tämän keski-ikäisen naisen elämään kuuluu tunteja kestäviä seksisessioita, lemmenlomia, arjen romantiikkaa, halauksia, jakamista ja muita ihmeellisiä asioita. BDSM:n myötä olen taitava domina tai saan olla hyvin pideltynä subina. Olen tehnyt seksissä ilolla asioita, joiden en tiennyt olevan olemassa. On ihmisiä, joiden kanssa puhua seksistä kuin harrastuksesta. Vertailla välineitä ja jakaa vinkkejä. Nauraa paljon.

On helpompaa pitää omasta ikääntyvästä vartalostaan, kun siitä pitävät muutkin. Sängyssä ja sängyn ulkopuolella, tämä on onnellista elämää.

Se säteilee myös ulospäin.”

Lue myös

X