Havaintoja parisuhteesta

Oletko vähän myöhäisherännäinen homo? Vastauksia tuoreisiin lukijoiden lähettämiin kysymyksiin

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

En voi muuta sanoa että vaikutat hyvin ”domisticated” mieheltä, mikäs olisi hyvä termi suomeksi? En tiedä. Joka tapauksessa hyvin cuck-miehen puhetta koko kirjoitus. Tienaat varmasti sen plus-miinus 2,5k Eur kun tällästä jargonia viititsit puhua? Sinun kaltaisesi miesten takia en palkkaa naisia.”

T: M29 korpooratiossa ja 80K EUR kk tienaava

Nimimerkki Casanova lähestyi minua kunnioittavaan sävyyn kirjoitetulla kysymyksellä, jossa hän kysymyksen lisäksi halusi kertoa kuukausipalkkansa. Asenteella ”minun pippeli on varmasti isompi kuin sinun pippeli” ja ”minun isin autossa on enemmän hevosvoimia kuin sinun isin autossani”. Täytyy näin cuck-miehenä sanoa, että en kyllä pärjää Casanovan pippelin edessä millään omalla pippelilläni, jos se tässä tapauksessa tarkoittaa kuukausipalkkaa.

Niin ja kaikille sinkkuihmisille tiedoksi, nyt saattaisi olla melkoinen vonkale vapaana parisuhteeseen. Toki voihan olla, että hän ei kaltaisieni miesten takia halua naisia parisuhteeseensa.

Oletko vähän myöhäisherännäinen homo?

Heräsin tänä aamuna puoli kahdeksalta siihen kun vajaa neljävuotias lapseni heräsi. Täytyy myöntää, että itseänikin vähän jännitti, että heräsinkö päivään homojalalla, heterojalalla vai joltain siltä välillä jalalla. Tarkistin asian samalla kun keittelin kahvia katsomalla läppäristä pitkään ensin suosikkini Scarlett Johanssonin kuvaa ja sitten Hunksien yhteiskuvaa.

Otin valmiiksi sisälleni seksistisen asenteen ja katsoin kuvia ihan vain pelkkä seksi mielessä. Valitettavasti Hunksit eivät saaneet niin sanotusti mittaria rakasuttamaan, mutta se ei välttämättä tarkoita sitä, että en olisi myöhäisherännäinen homo, sillä kuten totesin, heräsin tänään aikaisin. Toisin sanoen en ehkä ole varhaisherännäinen homo, mutta myöhäisherännäisyyttä pitää kokeilla sitten vaikka viikonloppuna, kun saa nukkua vähän pidempään. Voihan se olla, että yhdeksältä herättyäni Hunksit saavat mittarin viisarin sojottamaan niin sanotusti yläasentoon.

Annatko lapsesi päättää kaikesta, mitä teillä tapahtuu?”

En aivan kaikesta. Antakaapas kun kerron. Niin kuin kaikki muutkin kaltaiseni nykyvanhemmat, annan lapseni tietenkin päättää siitä, mitä päivisin syömme, mitä teemme, mitä ostamme kaupasta, mitä katsomme televisiosta, ketä äänestämme, missä käymme ja kuka määrää niin sanotusti kaapin paikan.

Eilen esimerkiksi katsoimme vajaa nelivuotiaan kanssa Rambon, söimme päivälliseksi kääretorttua ja yhden katuliidun. Toisella liidulla hän sisusti olohuoneen seinän uuteen värisävyyn.

Nyt kun tarkemmin ajattelen, niin kyllähän minä taidankin lasteni antaa päättää aivan kaikesta. Olen ajatellut, että vanhempana pääsee sillä tavoin helpommalla, kun lapsi päättää itse ja sehän on uuden juuri julkaistun kirjan ”Nykyvanhemman käsikirja, alaotsikolla ”Ei teistä nykyvanhemmista ole saatana mihinkään” pääteeseistä. Kirjan on kirjoittanut ryhmä edellisen sukupolven edustajia, jotka muistuttavat kirjan takakannessa saaneensa kotona piiskasta ja nahkavyöstä, mutta se on tehnyt heistä vain vahvempia ja varsinkin sosiaalisessa mediassa kaunista retoriikkaa käyttäviä persoonia.

No nyt pitää lopettaa kirjoittaminen, koska lapseni haluaa maalata liituvärillä tämän läppärini näytön.

P.S. Tekstin jakokuva ei liity tekstin kirjoittajaan millään tavalla, sillä tässä taloudessa sixback löytyi tänä aamuna vain jääkaapin sisältä.

X