Havaintoja parisuhteesta

”Oot niin upea ja kaunis kun sulla on toi vauvavatsa”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Olin kihloissa ensirakkauteni kanssa kun tapasin nykyiseni. Tiesin kokoajan, että mut on tarkoitettu jollekin toiselle ja niin tapahtui. Yökerhossa katseet kohtasi kohta 9v sitten. Maailman upein mies ja hän huomasi myös mut.

Viestiteltiin ja tavattiin, erosin mieheni kanssa. Aloin etsiä uutta asuntoa, mutta muutinkin tämän miehen luo hyvin nopeasti. ”Susta otan itelleni vaimon”, hän sanoi jo muutaman tapaamiskerran jälkeen.

Muutaman kuukauden päästä ostimme yhteisen talon, osa läheisistä hieman kauhuissaan kun edettiin niin nopeasti. Kahdestaan remontoimme unelmiemme kotia ja saimme kaksi kaunista lasta. ” Oot niin upea ja kaunis kun sulla on toi vauvavatsa” Hän muisti kertoa usein raskauksien aikana.

Piti huolta ja oli läsnä. Menimme naimisiin kun odotin kuopustamme, omaa tytärtämme. Parisuhde on vaan vahvistunut. Hän sanoo joka päivä kuinka olen maailman ihanin, upein, seksikkäin nainen ja ihana äiti. Kuinka otamme toisemme miehenä ja naisena, vaikka olemmekin pienten lasten vanhempia.

Hän kannustaa ja luottaa, auttaa ja lohduttaa ja rakastaa joka ikinen päivä. Eikä musta koskaan aiemmin ole tuntunut tältä. Hän näyttää ja osoittaa tunteensa ja kuinka ihanaa on, että meidän lapset kasvaa näkien, kuinka paljon äiti ja isä rakastaa toisiaan. Kuinka luomme turvallisen ja lämpöisen kodin missä näytetään tunteet. Rakastan sitä kuinka meidän pusut toisillemme saa poikamme nauramaan.

Meillä on kaunis perhe ja ollaan juuri nyt enemmän kuin onnellisia.”

X