Havaintoja parisuhteesta

”Päätimme avata suhteemme ja se on parasta mitä on tapahtunut”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Elän parisuhteessa, aloitettiin vuonna 1993. Naimisiin mentiin 2000 luvun alkuvuosina ja sen jälkeen syntyi kolme lasta. Varsinaisesti intohimoa ja onnellista parisuhdetta en tunnista meiltä kunnolla pitkään aikaan. On paljon hyviä hetkiä, jotka hukkuvat sitten paskaan. Mutta tässä ollaan ja porskutellaan. Jutellaan paljon, välillä kiivaasti.

Itselleni puolisoni on ollut aina ainoa, en siis ollut sekstaillut ikinä muiden kanssa. Puolisollani juttuja oli ennen minua ja tauollamme.

No, maaliskuussa päätimme avata suhteemme ja se on ollut parasta mitä on tapahtunut. Harmi vaan, kun vielä eletään kaapissa asian kanssa. Olisi hieno julistaa tämänkaltaista vaihtoehtoa koko maailmalle.

Itse olen saanut kokea olevani hieno ihminen, nainen ja vielä haluttava. Näitä en aina parisuhteessani ole saanut. Mieheni on kovin seksipainotteinen.
Ja kyllä, monta törmäystä on ollut maaliskuun jälkeen ja varmasti tulee olemaan. Keskustelua keskustelun perään.

Itselleni on enemmän kuin ok, että mieheni käy nauttimassa muidenkin kanssa. Saanhan itse niin paljon iloa ja onnea omista suhteistani. Ja ei, en ole käynyt jakamassa koko maailmalle. Olen löytänyt 3 ihanaa, minua arvostavaa miestä, joiden kanssa viestin ja tapaan kun pystytään.

Miehelleni on ollut vaikeampaa hyväksyä onneani, koska tietää olleensa minulle ilkeä. Toivon, että vielä voi joku päivä olla aidosti onnellinen puolestani ja oppii vielä myös tekemään minut enemmän onnelliseksi kuin harmistuneeksi.

Tämä on ollut huikea matka, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että mieheni meidät tähän vei.

Tämä on kyllä käsittämättömän ihana elämäntapa. Ja kun en ole nuorempana hölmöillyt, mitä se ikinä tarkoittaakaan, voi nyt elää vähän kuin uutta nuoruutta. Vaikka ei hölmöile, niin välillä on ihan teini-olo!

Asia varmaan puistattaa monia, mutta suhteet ovat erilaisia ja jollekin muullekin tämä voisi sopia mainosti. Kotona ei ehkä saa kaikkia fantasioita toteutettua, tämä on siihenkin oiva tapa. Hyväksyntää ja avointa mieltä sekä sydäntä kyllä vaatii. Mutta rakkaus lisääntyy sitä jakamalla. Näin on käynyt mulle.

Vielä kun saisi huutaa vapaasti onneaan kaikille. Yksi mun ystävä tietää ja yksi miehen ystävä. Ja ottivat hyvin vastaan.”

 

X