Havaintoja parisuhteesta

”Paljonko veloitat puolesta tunnista”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Tarina 1.

”Kyselit niitä Tinder-tarinoita. Mulle on osunut monenlaista hiihtäjää kohdalle.

Yksi tiedusteli ekassa viestissä, paljonko veloitan puolesta tunnista (ja ei, mun profiili ei henkinyt mitään siihen viittaavaa ja tekstissäkin luki että haen jotain pysyvää).Toinen tiedusteli melko pian voisinko saunassa pissata samalla kun otan siltä suihin.

Kohdalle on osunut myös paljon näitä varattuja jotka ovat joko kertoneet heti olevansa varattuja ja hakevansa seksiä tai jättäneet asian kertomatta ja se on selvinnyt vasta muutaman tapaamisen jälkeen.

Niitä erikoisemman seksin etsijöitä on ollut runsaasti ja myös nuoria miehiä jotka etsivät puumia. Jos molemmat hakee vaan seksiä niin asia on ihan ok kun sen kertoo, eikä väitä muuta.

Mielestäni Tinder on helvetistä ja poistinkin sovelluksen tämän viimeisimmän varatun miehen jälkeen, jonka kanssa ehti tulla tunteet mukaan.

Noin kuukauden tapailun jälkeen selvisi, että on varattu. Tinder mahdollistaa sen, että on liian helppoa etsiä vaan aina uutta ja uutta. Kehenkään ei pysähdytä ja yritetä edes tutustua.”

Tarina 2.

”Tinder lienee saatanan keksintö. Olin siellä kuukauden. Kolmet treffit. Ensimmäinen mies kertoi olevansa yrittäjä. Hän kirjoitti kauniisti. Mikään ei viitannut siihen, että mitä lopulta tapahtui. Sovimme treffit yhdeksi perjantai-illaksi erääseen ruokaravintolaan. Hän saapui paikalle kännissä, kunnolla kännissä. Hyvin pukeutuneena, ei siinä mitään. Juotuaan oluen hän päätti luopua naamiostaan ja sanoi: ”Sinä olet niin avoin, että sinua varmasti saa panna perseeseen”. Poistuin paikalta.

Toinen mies paljastui kymmenen vuotta nuoremmaksi kuin hän viesteissään kertoi. Syyksi hän sanoi, että haluaa vanhempia naisia, koska tekevät seksissä ihan mitä tahansa ja helpompaa saada vanhempia naisia on olla noin kolmekymppinen. Niihin nelikymppiset käy kulemma kuumana.  Kaksikymppiset ovat liian nuoria ja flaksi ei käy. Itse olen 38. Hänellä ei käynyt flaksi.

Kolmannen kanssa kävin kaksi kertaa treffeillä. Ensimmäisillä treffeillä hän teki minuun vaikutuksen sulavalla käytöksellä. Ihastuin. Toisella treffeillä kaikki palautui samaksi vanhaksi. Mies kertoi olevansa naimisissa ja etsivänsä kaverinsa kanssa vapaamielistä naista Tinderistä harrastamaan hänen ja hänen kaverinsa kanssa seksiä kolmisin.

Seuraavana päivänä poistin Tinderin enkä ole aikeissa ottaa takaisin.”

Lue myös

X