Havaintoja parisuhteesta

Parisuhteen Hullut Päivät

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Nyt alkoi parisuhteen Hullut Päivät. Ei keltaisia ympäristöä kuormittavia muovikasseja, eikä ihmisvilinää, vaan vaaleanpunaisia ja tulipunaisia ajatuksia sekä kaksin keskeistä rakkausaikaa.

Mikä parasta, parisuhteen Hulluilla Päivillä ei tarvitse luopua arjen rutiineista eikä tavoista, vaan kuorruttaa ne rakkaudellisella hulluudella. Elementeillä, jotka ovat päässeet unohtumaan parisuhteen reunoille käyttämättöminä lojumaan.

Kuten sanoin, parisuhteen Hulluilla Päivillä ei tarvitse luopua arjen rutiineistaan, mutta niitä voi vähän rikkoa. Mitä hullumpi uskaltaa olla, sitä enemmän saa Hulluilta Päiviltä irti. Miksi säästää viikonloppuun sellaista, jonka voi tehdä jo tiistaina, koska sen voi tehdä uudestaan viikonloppuna.

Parisuhteen Hulluilla Päivillä vedetään kaikki vähän yli. Pikkuisen liikaa kosketuksia. Aavistuksen verran överisti seksiä. Kuukausien aikana sanomatta jääneet sanat yhtenä lausemyrskynä ja siitäkin vielä enemmän. Pakettiautollinen kuuntelua ja ymmärtämistä. Maanista ihmisen hipsuttamista kuin hän olisi vaaterekissä roikkuva ihana kosketukseen pakottava paita tai mekko.

Yhdessä tekemistä yksin lähtemisen sijaan. Jotain vanhaa, jotain uutta ja jotain mauttoman vaaleanpunaista. Hississä suutelua ja elokuvan katsomista käsi kädessä yhteisessä popcornkulhossa. Lempeitä ja lämpimiä sanoja, kehuja ja ylitseampuvaa ylistämistä. Pikkutuhmia viestejä puhelimeen kesken päivän ja pikkutuhmien viestien toimeenpanemista illan hämärtyessä tai aamun valjetessa.

Vanhojen hellittelynimien käyttämistä, uusien hellittelynimien keksimistä, sylikkäin istumista, sormenpäällä selkään kirjoittamista, rakkauden näyttämistä, josta mahdolliset lapset huutavat, että hyi ällöä. Rakkautta ennen aamunkoittoa, rakkautta Pariisissa, Rakkautta Hervannassa tai Rakkautta ihan missä tahansa, mutta koko ajan isolla alkukirjaimella.

Eikä tässä vielä kaikki.

Parisuhteen Hullut Päivät kestävät tästä illasta eteenpäin niin pitkään, kun rakkautta ja rakastamista riittää ja sitähän riittää, jos huomaa elävänsä Hulluilla Päivillä, jotka alkavat joka aamu uudestaan. Parisuhteen Hullut Päivät on ympäristöystävällinen, halpa ja kestävä tapa viettää Hulluja Päiviä. Niitä voi viettää kotisohvalla, sängyssä tai lähikaupassa. Ne eivät ole sidottu aikaan eikä paikkaan.

Ainoa, johon parisuhteen Hullut Päivät on sidottu, on ihmiseen, jota ihan hullusti rakastat. Joten, antakaa mennä, maailma on teidän.

Älkää ajako sen ohi.

Lue myös

X