Havaintoja parisuhteesta

Parisuhteen oikeat lottonumerot viikolla 38

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Lauantain parisuhdeloton oikea voittorivi on arvottu.

Loton oikeat numerot ovat seuraavat:

2

Vähin määrä kauniita ja kannustavia lauseita, joita olet tänä lauantaina puolisollesi lausunut. Jos parisuhderivissäsi on siis kaksi tai useampi sanottu kaunis lause, niin sinulla on jo yksi oikein tämän viikon parisuhdelottorivissä.

7

Jos olet tämän lauantain aikana suudellut tai edes suukotellut puolisoasi vähintään seitsemän kertaa, niin sinulla on tämäkin numero oikein. Suudelmaksi laskettakoon huulten edes hetkellinen yhdistyminen puolison kanssa.

14

Jos olet kutsunut tänään puolisoasi rakkaaksi, omalla nimellä tai ihan millä muulla tahansa positiivisella termillä ja tullut huomanneeksi hänet jollain tavalla, niin sinulla on tämä numero oikein lottorivissäsi.

35

Vähimmäismäärä kosketuksia kohdistuen puolisoosi päivän aikana. Kosketukseksi lasketaan pienet hipaisut, halaus tai ihan mikä tahansa muu, jolla jokin osa sinusta tulee koskeneeksi jotain osaa puolisostasi. Vahinkokosketuksetkin lasketaan, sillä se on ainakin merkki siitä, että olette samassa huoneessa.

40

Katsekontaktien määrä päivän aikana. Tässä ei ole merkitystä katseen merkitys. Myös vihainen katse lasketaan, koska riidat ja hetkittäiset vitutuksetkin kuuluvat toimivaan parisuhteeseen. Riidat ja vittuuntuminen ei ole merkki välinpitämättömyydestä, vaan rakkauden eri muodoista ja näyttäytymistavoista.

1

Jos puolisosi on muistanut antaa sinulle tilaa olla myös yksin, jos sitä tilaa olet halunnut. Tämä numero on oikein myös siinä tapauksessa, jos sinulla on täysi varmuus siitä, että halutessasi oman tilasi saat.

38

Vähin lukema harrastamaanne seksiin vuoden alusta laskettuna. Nyt on viikko 38, joten nopeasti laskettuna, tämä tekisi yhden kerran per viikko, joka on pariskuntien keskimääräinen seksitahti maassamme.

LISÄNUMEROT:

3

Antamiesi seksuaalisen nautintojen määrä puolisollesi ja itsellesi tämän viikon aikana.

6

Tänään on viikon kuudes päivä. Lauseen ”minä rakastan sinua” sanominen vähimmäismäärä tällä viikolla tähän päivään mennessä. Se tarkoittaisi yhtä per päivä.

20

Viikon aikana ajattelemiesi ajatusten määrä, kun olet ajatellut, että sinulla on universumin rakastettavin tyyppi elämässäsi.

VOITTOLUOKAT

7+3 lisänumeroa: Ei mahdollista. Laske uudelleen. Jos vielä saat saman lukeman, niin onneksi olkoon, sinulla on jotain hämmentävän kaunista vierelläsi. Tai sitten osaat valehdella hyvin.

7 oikein: Iltanne saattaa päättyä nautinnolliseen syleilyyn.

4 oikein: Kaikki on ihan hyvin, parisuhde ei ole aina mitään ilotulistusta, eikä sen kai pidä ollakaan.

0 oikein: Kuuletko korvissasi pienen kumean äänen. Se ääni tulee kelloista, jotka kertovat parisuhteen lopun olevan aivan mahdottoman lähellä. Viimeinen hetki kääntää suunta.

Onnea voittajille.

Lue myös

X