Havaintoja parisuhteesta

Pitääkö siitä heteroutta niin paljon tuputtaa???

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Ei minulla ole mitään heteroutta vastaan, mutta pitääkö sitä heteroutta niin paljon koko ajan tuputtaa? En minä heteroita vihaa ja jokainen olkoon mikä on, itsekin tunnen yhden heteron, mutta ymmärrän niitä ihmisiä, jotka alkavat karsastamaan heteroita tämän tuputtamisen vuoksi.

Viime viikollakin laskin, että viikon elokuvatarjonnasta 52 elokuvassa käsiteltiin heteroutta ja pääosissa oli heteropari. Vertailun vuoksi homopari oli pääosissa kahdessa elokuvassa. Ihmiset alkavat kyllästyä tuohon ainaiseen heterorummutukseen.

Miksi ihmeessä heterot tekevät itsestään niin isoa numeroa, kun ei kenenkään makuuhuonepuuhat muille kuulu. Ihmettelen yritysten halua lähteä tähän propagandaan mukaan. He karkottavat tolkun ihmisiä ottamalla kantaa asioihin, jotka eivät heille kuulu. Monen yrityksen mainonnassa käytetään heteroparia. Yhdessäkin muistamassani nelihenkinen ydinperhe, nainen, mies ja kaksi lasta istuvat pöydän äärellä yhdessä ja hymyilevät. Joo, saa olla hetero, mutta pitääkö sitä joka paikassa mainostaa.

Olen kuullut, että heteroaatetta hierotaan jo lastenkin naamaan päiväkotiajasra lähtien. Luin erään kansanedustajan postauksesta, että ollan menossa siihen suuntaan, että päiväkodin aamupalakeskustelussa puhutaan heteroiden seksielämästä, peppupanoista lähtien.

Lisäksi olen kuullut huolestuttavia uutisia päiväkodeista, että niissä olisi leikitty kotia, jossa olisi ollut mukana äitinukke ja isänukke. Eikö edes lapsia voitaisi suojelle tältä heteropropagannalta? Ei lasten tarvitse kuulla näistä asioista vielä mitään.

Kuten sanoin, ei minulla ole mitään heteroutta vastaan, jokainen olkoon mikä on, kunhan ei tuo sitä mitenkään korostetusti esille  Ymmärrän silti niitäkin ihmisiä, joille heterouden saama julkisuus on liikaa. Kotioloissa ihminen tehköön mitä vain, mutta monia häiritsee se, että heteropari hempeilee katukuvassa.

Itse en esimerkiksi halua käydä enää muutamassa ravintolaketjussa heidän otettuaan vahvasti kantaa heterouden puolesta. Pitäisi ajatella myös meitä tolkun ihmisiä, keski-ikäisiä autolla ajavia lihansyöjä homoseksuaaleja. Tuntuu kuin meidät olisi ajettu marginaaliin.

Kuka puolustaisi meidän etuja?????!!!

 

Lue myös

X