Havaintoja parisuhteesta

”Raiskauksen arvet”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Utelit parisuhteiden seksielämästä, tässä tulee. Ja tulee muuten aika usein ja rajusti.

En koe, että olisimme mikään ”pitkän matkan pari”, kuitenkin yhteisiä vuosia on takana 17 ja naimisissakin oltu näistä 15.

Täytyy sanoa, että miehelleni tilanteemme ei ole ns reiluin mahdollinen, sillä raiskauksen jättämät henkiset arvet kannan mukanani aina. Välillä ne nousee pintaan, jolloin tuntemukseni vaikuttaa aivan kaikkeen ja erityisesti seksiin. Onneksi olemme puhuvaa sorttia joten hankalista ja vaikeistakin asioista on puhuttu ja mies myös kuunnellut, niin vaikeaa kuin se välillä onkin.

Me molemmat olemme myös kovia halaajia, pussaajia ja yleisesti ottaen hellyyttä osoittavia, joka auttaa. Ja mikä parasta, mieheni osaa tulkita pienimmätkin ilmeeni ja eleeni, myös seksin aikana, jolloin hän tietää tasan tarkkaan milloin tummat pilvet kasaantuu. Ottaa syliin ja silittää, muistuttaa, kuka siinä lähellä on, maadoittaa luokseen.

Toki tähän tilanteeseen pääseminen on vienyt aikaa ja harjoittelua. Ei voi olettaa, että heti alusta asti toinen pystyisi näin hyvin lukemaan kumppaniaan.

Monta monta kertaa on aiemmin oltu siinä pisteessä, kun itken silmiäni pihalle tummien pilvien päästessä täysin valtaan. Kertaakaan koskaan mieheni ei ole kuitenkaan jättänyt minua tunteideni kanssa yksin.

Varmasti on ollut vaikeaa ottaa vastaan se rikkinäinen ihminen, mutta hän on niin tehnyt, joka kerta. Ja tämä on osaltaan kasvattanut luottamustani häneen joka ikisellä tavalla.

Olen uskaltanut himon kasvaa ja antaa sen näkyä. On rajoja, joita tuskin koskaan uskallan tai haluan ylittää, se ei kuitenkaan ole estänyt molemminpuolista hulluutta myös seksin parissa. Osaamme nauraa, himoita ja rakastaa.

Välillä pelkään, etten pysty antamaan hänelle sitä kaikkea, mitä hän tahtoisi. Mutta joka kerta hän osoittaa pelkoni vääräksi. Hän ei näe rikkinäistä ihmistä, vaan naisen jota rakastaa ja himoitsee juuri niin paljon, että halkeaa silkasta onnesta.

Ja seksi on villiä, leikkisää, hidasta ja nopeaa, riippuen täysin siitä, mitä kyseisellä kerralla kumpikin tarvitsee. Ja aina jälkikäteen olemme lähekkäin. Mitä pidempään olemme olleet yhdessä, sitä parempaa seksi on. Ja sitä enemmän tahdomme toisiamme.

Onnellisesti yhdessä

X