Havaintoja parisuhteesta

”Rakastan miestäni yli kaiken ja on ihana elää tässä vapaamielisessä parisuhteessa!”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Ajattelin minäkin rohkaistua ja kirjoittaa sinulle parisuhteestani tai elämästäni pienen palan, kun en kommenttikenttien kautta halua elämääni kaikille avartaa kasvojen kera.

Tapasin nykyisen mieheni yli 10 vuotta sitten. Olimme molemmat tahoillamme eronneet toimimattomista suhteista muutamia kuukausia aiemmin, joista ei mustasukkaisuuttakaan puuttunut.

Molemmilla meillä oli myös pieniä lapsia. Hiljalleen tutustuttiin ja rakastuttiin, ja vietettiin paljon aikaa yhdessä. Onneksemme lapset tulivat hyvin toimeen keskenään, siitäkin huolimatta että exäni yritti laittaa kapuloita rattaisiin, siinä onneksi lopulta onnistumatta. Ja tajusi lopulta luovuttaa.

Meille molemmille oli alusta asti selvää että heti ei laiteta kamoja saman katon alle. Pidimme omat kotimme, ja olimme toistemme luona silloin kun tuntui siltä. Silloin kun lapset olivat toisilla vanhemmilla matkustelimme ja harrastimme paljon keskenämme. Lastenkin kanssa toki matkusteltiin.

Seksi mieheni kanssa on aina ollut hyvää ja siitä on voitu puhua vapaasti, niinpä monenlaisia asioita on voitu ehdottaa ilman pelkoa suorasta tyrmäyksestä. Niinpä miehelleni kerroin jossain vaiheessa myös siitä että kaipaisin naisen kosketusta, tätäkään asiaa ei tyrmätty ja asia jäi muhimaan ja vähän ehkä unohtuikin arjen keskellä.

Jossain vaiheessa mieheni heitti että otetaanko mies meille kolmanneksi mukaan seksiin, silloin muistuttelin naisen kaipuustani. Silloin kaivauduttiin internetin seuranhakusivustoille ja aloimme etsiä yhdessä seksiseuraa.

Lopulta olemme tutustuneet vuosien saatossa kymmeniin ihaniin ihmisiin, ja harrastettu seksiäkin monenlaisilla kokoonpanoilla. Olemme käyneet reissuilla yhdessä ja erikseen. Ei sillä sukupuolellakaan ole enää edes merkitystä, eikä edes sillä että harrastetaanko muiden kanssa seksiä vai ei, se vapaamielinen ympäristö ja yhdessä olo on parasta.

Olemme saaneet uusia ihania ystäviä joiden kanssa voi viettää aikaa ja vaikka harrastaa seksiä jos siltä tuntuu. Niin, kyllä ystävienkin kanssa voi halailla, suukotella ja harrastaa seksiä jos molemmat/kaikki osapuolet sitä haluaa.

Kaikkein parasta on se että meidän keskinäinen parisuhde, läheisyys ja seksi on syventynyt ja lähentynyt viimevuosien aikana vielä entisestäänkin aivan äärettömän paljon ja saanut aivan uusia muotoja.

Rakastan miestäni yli kaiken, ja on ihana elää tässä vapaamielisessä parisuhteessa! Niin, ja olemme me muutama vuosi sitten muuttaneet jo yhteiseen kotiinkin, sitten kun lapset olivat jo isompia ja aika tuntui sopivalta. Hitaasti hyvä tulee.”

X