Havaintoja parisuhteesta

”Rakastan tätä ihmistä koko sydämestäni, ja toivon meille molemmille jatkossakin hyvin nautinnollista seksielämää”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta
”Jännä jakaa tarinaa omasta seksuaalisuudesta, koska se on todella henkilökohtaista, vuosia ollut piilossa ja peiteltynä, ja olen jopa hävennyt omaa tekemistä ja olemista.
Vasta aikuisiällä tajusin olleeni seksuaalinen olento jo melko pienenä, koska aloitin masturboinnin jo ala-asteen alussa. Toki silloin en tiennyt mitä se oli, tekikö joku muu sellaista, tai miksi siitä ei saanut puhua. Kerran kerroin kaverille ehkä 8-vuotiaana, ja hän vastasi että kertoo opettajalle, jos en heti lopeta.
Seksuaalisuudesta ylipäänsä tuli siis melko tabu, maton alle lakaistu asia, josta en pystynyt puhumaan kenellekään, ennenkö vasta aikuisena. Toki iloisesti harrastelin sooloilua kaikki ne vuodet, mutta en todellakaan kertonut kenellekään. Kotona en juurikaan saanut seksuaalikasvatusta, ja koulussa asia kerrottiin hyvin suppeasti. Edelleenkään siis seksuaalisuus ei ollut mitenkään selkeä asia, eikä tuntunut siltä että se on aspekti, jota saisi tutkia ja toteuttaa.
Harrastin seksiä toisen ihmisen kanssa ensimmäistä kertaa 16-vuotiaana. Suurin osa kumppanin kanssa harrastetusta seksistä on ollut peniksellisten kanssa (tämä termi siksi, etteivät kaikki heistä ole identifioituneet miehiksi), mutta muitakin sukupuolia mahtuu mukaan. Aina olen tykännyt seksistä, orgasmit ovat olleet helppoja, ja nautin yhdessä tekemisestä, mutta syttyminen on ollut aina haastavaa, ja välillä on yhtäkkiä tullut sellainen tunne että ei vaan enää tunnu juuri miltään eikä enää huvittaisi jatkaa. En myöskään ole osannut sanoittaa sitä kesken aktin, siinä pelossa että kumppani turhautuu tai suuttuu kun hän ei ole päässyt loppuun asti. Tuntien itseni ja tuon fiiliksen, olen usein jännittänyt seksiä uusien kanssa, mutta nykyään oppinut sanomaan jo ennen aloittamista, että en välttämättä syty, eikä se ole henkilökohtaista. En lupaa seksiä, enkä voi taata että sitä tapahtuu. Välillä olen ollut pitkiäkin aikoja ilman seksiä kumppanin kanssa, eikä se juurikaan ole haitannut. Ei sitä ole osannut kaivata, enkä nuorempana tiennyt mitä tarkoittaa kun panettaa, koska en ollut sitä kokenut. Ajattelin olevani jopa hieman aseksualisuuteen kallistuva, ja että vähintäänkin minulla on hyvin, hyvin matala libido.
Sitten joitakin vuosia sitten tapahtui kohtaaminen, joka sai minut kyseenalaistamaan itseni kokonaan. Tapasin ihmisen, joka ensi tapaamisesta asti on saanut sukat pyörimään jaloissa. Kosketus, pieni pikainen suudelma ohi mennen vaikka kaulalle, tai tietynlainen intohimoinen suudelma suulle saa minut syttymään samantien, eikä se tunne ole vielä kertaakaan ”sammunut”. Tämä henkilö saa minut nykyään syttymään pelkällä katseella, hymyllä, ja usein vaan olemassaolollaan. Seksi on taivaallista, ja olen kokenut asioita, mitä en koskaan aiemmin ole kokenut. Tiedän mitä squirttaaminen on, tiedän miltä tuntuu kun silmät pyörii päässä, ja orgasmi on vaan niin valtava että on pakko huutaa. Minut on myös monesti ns pantu sanattomaksi. Aivan huippua ja uskomatonta.
Ymmärsin myös että henkilö saa minut tuntemaan itseni niin älyttömän erityiseksi, koska koen olevani seksuaalisuuteni kanssa turvassa hänen kanssaan. Hän ei kosketa vaan siksi, että saisi seksiä, mutta koskettaa siksi, että hän pitää minun koskemisestani, ja tietää, että minäkin nautin siitä. Hän ei vaadi mitään, ei painosta koskaan, eikä turhaudu, jos seksiä ei vaikka tapahtuisikaan. Silti hän on silmän räpäyksessä mukana toiminnassa, jos hänestä itsestään tuntuu siltä. Onneksi meidän energiamme ovat toistaiseksi olleet niin yhteensopivat, että saamme toisemme syttymään hyvin tehokkaasti ja samaan aikaan. Hän syttyy minusta ja minä hänestä. Meillä toimii elämä ja kontakti muutenkin kuin makuuhuoneen puolella (tai suihkussa, hotellissa, kalliolla, seinää vasten, lattialla…) mikä on asia itsessäänkin valtavan arvokasta.
On uskomatonta, että olen voinut kohdata tuollaisen ihmisen, ja että vielä useamman vuoden jälkeen kipinä ei ole hävinnyt minnekään.
Rakastan tätä ihmistä koko sydämestäni, ja toivon meille molemmille jatkossakin hyvin nautinnollista seksielämää.”
X