havaintoja parisuhteesta

”Rakastuin häneen välittömästi”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Olen 36- vuotias nainen jolla on on kaksi lasta. Olen aina ollut suhteessa miesten kanssa. Joskus nuorena kokeilunhaluisena olen kokeillut seksiä naisen kanssa, mutta ajattelin etten koskaan voisi seurustella naisen kanssa.

Olin ollut uudessa työpaikassa vuoden verran kun meille tuli uusi työntekijä, naishenkilö. Ihastuin häneen välittömästi. Ajattelin, että olen vain ollut niin pitkään yksin, että rakkaus roihahtaa sen vuoksi. Vuoden ajan taistelin tunnetta vastaan kunnes päätin lähettää hänelle viestin ja kertoa tunteistani. Hän kertoi olevansa suhteessa miehen kanssa. Viikko pari viestittelimme tiiviisti kunnes hän myönsi olleensa ihastunut minuun lähes saman aikaa kuin minä häneen. Jouduimme odottamaan 3 viikkoa näkemistä sillä hän oli juuri kesäloma reissussa. Siitä se rakkaus roihahti ja vuosi ollaan oltu yhdessä.

Itselle tämä oli kova paikka. Lapseton, 11 vuotta nuorempi nainen. Kaikki hakukriteerit päin mäntyä. Itkin lähes jokaiselle kaverille jolle asiasta kerroin. Sukulaisille lähetin tiedon viestillä. Kavereissa tai suvussa ei ole ketään ahdasmielistä ihmistä, silti asian sisäistäminen itselleenkin oli vaikeaa. Lapset otti myös asian hyvin, harvoin lapsilla on ennakkoluuloja tällaisten asioiden suhteen.

Tokaluokkalainen tyttäreni totesi yksi päivä: en osaa perustella tätä, mutta on parempi kun seurustelet naisen kuin miehen kanssa.

Niille jotka ajattelee että on luonnotonta esim. harrastaa seksiä saman sukupuolen kanssa. Minusta on se on jollain tavalla luonnollisempaa ja parempaa. Tietää paremmin mistä toinen nauttii ja mikä tuntuu hyvältä kun itsellä on asiasta vahva kokemus. Vaikka jokainen yksilö onkin.

Olkaa siis rohkeita ja omia itseänne. Koskaan ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan.”

Lue myös

X