Havaintoja parisuhteesta

”Rakkaani löysi uuden ihastuksen, jonka jälkeen minusta tuli hänen salainen rakastaja”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Onko sulla ollut aiheena kun rakas on löytänyt uuden ihastuksen, mutta samalla sinusta onkin tullut kumppanisi rakastaja…

Mietin kauan, että voiko tällaista ilmaista ja kertoa mihinkään. En ole tätä avannut edes lähimmilleni. Kaikilla on se illuusio, että joko ollaan kauniisti ja siveellisesti yhdessä taikka erotaan, melkein aina riitaisasti.

Me mieheni kanssa päädyimme reilun 10v suhteen jälkeen eroon, miehen aloitteesta, mutta kuitenkin ihan sopuisasti. Emme koskaan olleet suhteessamme osanneet puhua, puhua sieltä sisimmistä ja avata tunteitamme. Emme riidelleet koskaan. Elämä oli hyvää, mutta jotain silti puuttui. Tylsistyminen astui kuvioihin. Minä nalkutin, mies pakeni. Tästä tuli oravanpyörä ja toinen etääntyi entisestään.

Tottakai kuvioihin löytyi seuraa. Monen mutkan kautta sain tämän sitten selville ja mies tunnusti. Kävimme kaunista keskustelua. Vaikka aihe oli sydäntä riipivä, keskustelu oli kaunista. Ehkä itselläni heräsi ne todella voimakkaat tunteet näillä hetkillä tätä miestäni kohtaan. Mies itki. Koskaan hän ei ole ollut edessäni niin avoin ja haavoittuvainen. Koin tässä hyvin vahvaa tunnetta. Puntaroin pitkään, että olenko riippuvainen vai mitä tämä kaikki on ja mistä kaikki tunteet kumpuaa. Kamppailin itseni kanssa, mutta en vain pystynyt olemaan mistään vihainen. En koe edes pettymystä miehen toiminnasta vaikka kyllähän se sattuu, sattuu tietää että perheeni on palasiksi rikottu. Olen oppinut ajattelemaan, että minä en ole menettänyt häntä ja kaikkea, vaan hän tulee menettämään ne jotka häntä kaikkein eniten rakastaa.

Monien kauniiden ja syvällisten keskustelujen jälkeen olemme ajautuneet sänkyyn. Seksimme on ollut loistavaa, parasta varmaan ikinä tähän mennessä, vaikka se on aina ollut hyvää, on se siltikin nyt jotain järisyttävää. Sanoin miehelle, etten aio olla hänen onnensa tiellä, jos uudesta tuttavuudestaan jotain haluaa. Ja pohjimmiltani tätä tarkoitankin.

Nyt päästään siihen, mitä joku tai varmasti hyvin moni pitää kierona, epätoivoisena yrityksenä, heikkoutena, riippuvuutena, että miksi roikun tässä, miksen jatka elämääni ja mitä oikein haluan. Toki sisimmissä on tunne, että voisipa kaikki korjaantua. Mutta tällä hetkellä nautin, nautin että olen löytänyt oman naisellisuuteni ja sen, että osaan nauttia itsestäni ja voin olla avoimesti minä. Tiedän sekoittavani miehen päätä.

Nautin tilanteen hallitsemisesta. Nautin siitä, että voin tehdä mitä haluan. En ole tilivelvollinen tekemisistäni. Saan parasta seksiä mitä kuvitella saattaa ja mies nauttii. En tiedä mihin tämä johtaa, mutta tällä hetkellä minä olen se kielletty hedelmä, kielletty nautinto, kuin huume miehelleni.”

Lue myös

X