Havaintoja parisuhteesta

Rakkauden supersankari.

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Mä haluun olla rakkauden supersankari. Mä haluun pukeutua rakkauden punaiseen viittaan ja ratsastaa rakkauden ratsullani pitkin syksyn kostuttamia peltoja. Mä haluun maistaa maailman viekoittelevasti raollaan olevia huulia. Mä haluun painaa huuleni niitä vasten ja suudella niin pitkään, että värit syttyvät harmaaseen maisemaan. Mä haluun maailman vartalon alastomana eteeni. Mä haluun liikuttaa sormiani pitkin vartalon polkuja, niin pitkään, että pääsen perille. Mä haluun löytää aina vain enemmän. Rakkauden yliannostus ei tapa, se on nautinto. Rakkauden yliannostus on orgasmi tai kolme kaunista sanaa. Kolme merkityksellistä sanaa kuiskattuna korvaan. Mä haluun olla rakkauden supersankari, joka ne sanat kuiskaa.

Mun käteeni on tatuoitu kolme sydäntä. Mä en pidä parittomista luvuista. Neljäs sydämistäni sykkii raivokkaana rinnassani. Se pumppaa sisälleni verta, joka on rakkauden punaista ja joka päivä sen voima vie minua lähemmäksi sitä, minne haluan päästä.  Kolme plus yksi on neljä ja se on parillinen määrä. Jokaiselle parittomalle pitää löytää pari. Se on rakkauden supersankarin tehtävä numero yksi. Tehdä parittomuudesta parillinen. Kukaan ei saa jäädä yksin, sillä rakkaus on ehtymätön voima, josta riittää kaikille. Rakkaus ei käyttämällä kulu, vaan vahvistuu. Mä haluun rakastaa, olla rakkauden supersankari.

Jos te luulette, että rakkauden supersankarin tehtävä on olla koko maailmalle sankari, niin olette väärässä. Rakkauden supersankari on eniten sankari rakastetuilleen. Rakkauden supersankarin maisemaa on arki. Rakkauden supersankari tulee esiin arjessa, kun meikit on pesty pois kasvoilta ja kauluspaita lojuu ryppyisenä tuolin selkänojalla. Rakkauden supersankari istuu sohvalla ja hieroo rakastettunsa jalkoja. Rakkauden supersankari herää aamulla ja kirjoittaa viestivihkoon kauniita sanoja. Rakkauden supersankari vetää iltaisin koneesta tulleita ryppyisiä lakanoita. Rakkauden supersankari kantaa käsivarsillaan öisin vauvaa, joka ei tahdo nukkua. Rakkauden supersankari muistaa sanoa, että rakastaa silloinkin, kun kaikki on paskaa. Rakkauden supersankari tahtoo, tahtoo vain rakastaa.

Mä haluun olla rakkauden supersankari. Mä haluun pukeutua rakkauden punaiseen viittaan ja julistaa rakkauden sanomaa. Ja vaikka mä oon rakastellut Berliinin taivaan alla ja nähnyt ihmisten huulilla kutsuvaa huulipunaa, niin mä haluun eniten istua rakastettuni kanssa sohvalla ja katsoa romanttista komediaa. Ja vaikka mä pidän rakkauden supersankarina päälläni punaista viittaa, niin mä haluun, että mun viittani alle kosketetaan. Sillä kaiken sen sankariuden alla on ihminen täynnä heikkoutta ja arpia. Supersankarin viitta on vain peitto, jonka alla alaston ihminen toista kaipaa. Mä oon laastaroitu rakkauden supersankari, joka kaipaa lohtua ja turvaa. Mä haluun olla rakkauden supersankari, joka antaa lohtua ja turvaa. Mä haluan olla ihminen ihmiselle, joka haluaa olla ihminen ihmiselle.

Mä haluun olla rakkauden supersankari, joka tarvitsee toista rakkauden supersankaria. Mä haluun istua sohvalla ja tehdä sankaruutta katsomalla romanttista komediaa tai vetämällä pesukoneesta tullutta ryppyistä lakanaa. Kunnes toisinaan, mä haluun pistää silmät kiinni ja nähdä enemmän kuin silmät avoinna. Sillä silmät auki näkee paljon, mutta silmät suljettuina vielä enemmän, sellaistakin, mitä muuta eivät näe. Mä haluun painaa huuleni vasten raollaan olevia huulia. Mä haluun kosketella niin pitkään, että pääsen perille. Mä haluun olla matkalla mahdollisimman pitkään. Koska rakkauden yliannostus ei tapa, vaan se on nautinto. Se on orgasmi tai kolme korvaan kuiskattua sanaa.

Mä haluun olla rakkauden supersankari, joka katsoo sohvalla käsi kädessä romanttista komediaa.

Mä haluun rakastaa. Mä haluun rakastaa.

Mä niin helvetisti haluun vain rakastaa. 

Lue myös

X