Havaintoja parisuhteesta

Rakkausbloggarin ketutuslista blogiin liittyen

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Mikä rakkausbloggaria ketuttaa. Oman mielenterveyden vuoksi haluan listata. Älkää ottako henkilökohtaisesti. Tai otatte kuitenkin, se olkoon ensimmäinen kohta listaan. Tässä seuraavat.

2. Kauniit tekstit eivät ”myy”.

Kirjoittaessa omasta mielestäni kauniita ja positiivisia tekstejä rakkaudesta ja parisuhteesta, niin ketään ei kiinnosta. Klikit jäävät minimiin ja keskustelua ei synny. Eniten klikkejä saa provosoivilla otsikoilla ja rumuudella. Jos kirjoittaisin lukijan lähettämän tekstin otsikolla ”Apua, puolisoni on kikkelinaamaturjakemölli”, niin tekstiä klikattaisiin auki ihan huolella.

Samaan aikaan saan viikottaista kritiikkiä siitä, että en kirjoita kauniita tekstejä. Rakkaat ystävät, lukekaa niitä, niin kirjoitan.

3. Joillakin ihmisillä on tapana tulla keskustelemaan aiheista, jotka eivät liity tekstiini millään tavalla. Viimeksi tänään henkilö alkoi kirjoittamaan lasten hyväksikäytöstä ketjussa, joka koski avointa seksuaalisuutta. Helvetin turhauttavaa, voin kertoa. Se on sama kuin menisi jalkapallostudioon puhumaan soteuudistuksesta.

4. Pieni joukko ihmisiä ei koskaan perustele mielipidettään ja kun sitä heiltä kysyy, niin suuttuvat.

5. Ihmiset, jotka käyttävät alkoholia samaan aikaan kun kommentoivat tekstejäni. Se on hieman säälittävää sitten selvänä tulla pyytämään, että voisiko kommentin poistaa. Jos haluatte poistaa kännikommentin, niin osaatte tehdä sen itse.

6. Ihmiset, jota eivät ota uskoakseen, että tämä on henkilökohtainen blogi, eikä ammattiblogi ja pitävät pöyristyttävänä sitä, että minulla on mielipiteitä, jotka eroavat heidän omista mielipiteistään. Sama joukko ihmisiä ei tunnu hyväksyvän myöskään sitä, että saan omassa blogissani ”tunnustaa väriä” eli olla jyrkästi ihmisoikeuksien, antirasismin ja tasa-arvon puolella.

7. Moni väkivaltainen kuva ei tunnu aiheuttavat ongelmia Facebookin yhteisönormeissa, mutta itse olen saanut kaksi kertaa bannia siitä, että olen käyttänyt jakokuvana kuvaa, jossa on näkynyt liikaa palkasta pintaa. Toisessa miehen sääret ja toisessa naisen olkapäät.

8. Ikiaikainen ketutus ellei suorastaan vitutus hiipii poskipäihin lukijan kanssa käydyn keskustelun aikana, kun kymmenen kommentin jälkeen minulle ilmoitetaan, että en ole itse asiassa lukenut koko tekstiä. Miten voi olla mielipide asiaan, jota ei ole käynyt edes lukemassa?

9. Ihmiset, joiden on aivan pakko tulla julkisesti ilmoittamaan, että lopettaa sivustoni seuraamisen. Ennätystä pitää nimissään eräs lukija, joka kertoi kuukauden aikana kolmen eri tekstin jälkeen, että lopettaa sivuston seuraamisen.

10. Se että kommenttikenttiin kirjoittamat omat kommenttini sisältävät helvetisti kirjoitusvirheitä. Yhdistelmä puhelimen pieni näyttö, nelikymppisen sormenpäät ja ennakoiva tekstinsyöttö saa aikaan toisinaan rumaa jälkeä.

Loppuviikolla rakkausbloggarin ihanuuslista.

Pus.

 

Lue myös

X