Havaintoja parisuhteesta

Rakkausseksi

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Muistan, kuinka joskus rakastellessamme jopa pysähdyin ja sanoin, että yritetään muistaa tämä hetki sitten kun menee huonosti.”

Näin Sanoo radiotoimittaja Peter Norby niin sanotusta rakkausseksistä Anna -lehden tekstissä. Artikkeli löytyy anna.fi:stä, missä voi myös kertoa oman tarinansa siitä miltä tuntuu rakkausseksi. Muusikko Esa Eloranta kertoo samassa artikkelissa, että kun on kerran elämässään kokenut suuren rakkauden ja saanut rakkausseksiä osakseen, ei mikään muu seksi sen jälkeen tunnu enää yhtään miltään.

En voi olla herrojen kanssa eri mieltä. Haluan kertoa oman tarinani siitä, miltä tuntuu rakkausseksi. Kirjoitan sen iltana, jolloin olen ollut vajaan viikon rakkaastani erossa ja ihoni ikävöi hänen ihoaan sanoinkuvaamattomalla tavalla.

Ensin on halu, loppumaton halu. Halu, joka ei lopu sittenkään, kun on saanut olla rakkaansa iholla. Halu alkaa aina uudestaan. Sitä näkee rakkaansa Universumin kauneimpana ja seksikkäimpänä ihmisenä. Ei kyllästy koskettamaan ja katsomaan. Hullaantumaan hänen tavastaan olla nainen. Tavastaan tulla niin lähelle kuin ihminen vain voi tulla.

Seksi ei ole pelkkä suoritus. Se on sisällä vellova tunne, joka purkautuu seksissä syntyäkseen sen jälkeen uudelleen. Seksi ei ole laukeamisen pakko tai tarpeiden tyydyttämistä, vaan määrittelemättömän ajan kestävä nautinto. Tutkimusmatka rakkaan vartalolle. Kaikki ympärillä oleva lakkaa olemasta. Sillä ei siinä hetkessä ole merkitystä.

Minkälainen on se hetki, jolloin voisi pysähtyä ja sanoa rakkaalleen, että muistetaan tämä ikuisesti?

Sinulle oikea ihminen. Kaksi alastonta rakastunutta. Pelkistä suudelmista voisi jo saada, puhumattakaan kasvoilla olevasta nautinnollisesta ilmeestä. Huomaat, että kaikki mitä teet toiselle tuntuu hänestä juuri oikealta. Haluat kosketuksilla näyttää sisälläsi olevan tunteen. Tunnet halun, himon ja rakkauden. Ennen kaikkea turvan. Koet olevasi seksin huipulla turvassa.

Se johtaa siihen, että tunne vuosien myötä vain vahvistuu. Mikään ei ole hienompaa kuin olla rohkea ja avoin ihmisen kanssa, jonka tuntee seksuaalisesti parhaiten. Ei silloin tarvitse jarrutella, vaan antaa mennä. Siinä antautumisen, vapautumisen ja nautinnon hetkellä voisi pysähtyä ja ymmärtää, että on saanut elämäänsä kauniimpaa kuin on edes tiennyt olevan olemassa. Siksi kaikki ”seksi laantuu parisuhdevuosien myötä” fraasit ovat heidän sanomaansa, jolla ei ole oikeaa ihmistä eikä rakkausseksiä. Keskuudessamme on lukuisia pareja, joiden seksielämä on vain parantunut parisuhdevuosien myötä.

Koska he ovat toisilleen ne oikeat.

Sitäpaitsi usein kuulee sanottavan, että seksi ei ole parisuhteessa tärkeimpien asioiden listalla. Olen eri mieltä ja olen eri mieltä siksi, että kun on elämässään kokenut suuren rakkauden ja saanut rakkausseksiä osakseen, niin siitä alkaa muodostua hyvinkin tärkeä osa parisuhdetta eikä ilman sitä edes halua olla.

En minä tiedä, mikä voisi tuntua hienommalta kuin saada rakastella Universumin seksikkäimmän ihmisen kanssa koko loppuelämänsä ajan. Ehkä ihmiset, jotka ovat päässeet kokemaan rakkausseksiä tietävät mistä tässä puhun. Ihmiset, jotka ovat onnekkaasti löytäneet ja kokeneet suuren rakkauden.

Lue myös

X