Havaintoja parisuhteesta

Rasvatun miehen villejä suihkuajatuksia

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Olen jokaisessa parisuhteessani törmännyt samaan ilmiöön. Naisen iho on luontaisesti yllättävän kuiva.  Mikään muu ei selitä sitä rasvamäärää, jonka olen nähnyt laitettavan päivän aikana naisen iholle.

Otetaan esimerkiksi mikä tahansa parisuhde. On monenlaisia kosteusvoiteita. Päivälle ja yölle omansa. Ryppyvoiteita, jalkavoiteita, kuorintavoiteita, kasvorasvoja, erikoiskosteusvoiteita, käsirasvoja.

Puhumattakaan huulirasvoista.

Tässä on jopa pieni hauska yksityiskohta, että sisäisesti sata lisägrammaa rasvaa on miltei kuolemaksi, mutta ulkoisesti rasvaa sivellään iholle tonneittain.  Arvelenpa, että ihoon on sivelty ennen nukkumaanmenoa muutamaa suksivoidetta, Oivariinia ja oliiviöljyäkin

Koska naisen iho on kaikista päivän aikana käytetyistä rasvoista niin liukas, limainen ja rasvainen, että jos edes yrittää iltaisin könytä naisen päälle seksiä varten, niin siitähän luiskahtaa lattialle.  On kuin yrittäisi panna nilviäistä tai autokauppiasta. Ja tähän väliin, mielen pahoittamisen välttämiseksi, tahdon pyytää anteeksi nilviäisiltä, sillä en varmasti tiedä, että onko ne liukkaita, rasvaisia ja limaisia.

Olen minäkin asioita kokeillut, ihan vain siksi, että asioita on hyvä kokeilla. Yhdellä kerralla ollessani suihkussa kokeilin hiuksiini hienossa purkissa ollutta hoitoainetta. Ja minähän sen asian heti sen jälkeen unohdin. Koska minulle, niin kuin kaikille muillekin, tulee suihkussa yksin ollessaan suihkuajatuksia. Tiedättehän mitä tarkoitan suihkuajatuksilla. Kaikilla niitä suihkussa tulee yksin ollessa.

Suihkuajatuksia.

Voisiko joku ystävällisesti kommentoida tekstini kommenttiketjuun, että on yleistä yksin suihkussa ollessaan saada suihkuajatuksia, jolloin kaikki muu ympärillä oleva maailma unohtuu. Joka kerta avatessani suihkun, valtavat suihkuhallusinaatiot lähtevät päässäni liikkeelle kuin suihkusta suihkuava vesi.

Siinä hallusinaatioiden keskellä unohdin laittamani hoitoaineen päähäni. Nukkumaan mennessä säikähdin kirjaa lukiessani pahasti, kun huomasin sanojen häipyvän kirjan sivuilta ja kaiken muuttuvan valkoiseksi. Pelkäsin sokeutuvani, mutta se olikin vain kuivunutta hoitoainetta, joka hilseili sanojen päälle muuttaen kaiken valkoiseksi.

Toisella kerralla pitäessäni omakivaa silloisen puolisoni purnukoiden kanssa, minulle kävi pahemmin. Piehtaroituani pitkän tovin suihkuhallusinaatioiden pyörteissä suihkun alla, alkoi tehdä mieli kosteuttaa iho rasvalla. Tempaisin hyllyköltä purnukan, jossa yhtenä sanana luki rasva. Sivelin sitä ympäri puhdasta vartaloani ja ihoni imaisi himokkaasti sisäänsä kaiken saamansa kuin se olisi odottanut rasvaa jo vuosien ajan.

Puolisoni tultua kotiin kehaisin hänelle, että miehesi on nyt siirtynyt vartalorasvaajien iloiseen klaaniin. Hän kysyi sekunnissa, että mitä rasvaa olin käyttänyt. Pitää ottaa aina parisuhteessa huomioon se, että jos jättää miehen kaksin rasvapurnukoiden kanssa, on katastrofin ainekset ilmassa. Niin kuin tässäkin tapauksessa.  Miten minä olisin voinut tietää, koska en ole käynyt työväenopistossa vartalorasvauksen peruskurssia, että rasvoja on monenlaisia ja ennen kaikkea, monen hintaisia.

Olin pehmeillä, hyväntuntuisilla sormillani levittänyt itseni täyteen kallista kasvorasvaa. Minä en siinä suihkuhötäkässä lukiessani huomannut sen rasvasanan edessä ollutta kasvosanaa.

Minulle ilmoitettiin ykskantaan, että tämä tuli nyt minulle kalliiksi.

Tuntui kuin iholleni levittämäni rasva ei ollut rasvannut kuin ajatukseni, sillä vastasin ääntäni madaltaen, että olisiko mahdollista suorittaa velkani muulla tavoin kuin rahalla.

Ei ollut mahdollista.

Mutta pakkohan se on myöntää. Rasvan peittoama naisen vartalo tuoksuu valloittavan hyvälle. Vaikka päälle noustessaan onkin vaara pudota lattialle, niin mikään ei voita sitä, että saa nukahtaa persikkaesanssin hedelmäiseen tuoksuun.

Lue myös

X