havaintoja parisuhteesta

Sanotaan että on itsekästä erota lasten vuoksi, mutta vielä itsekkäämpää on jättää lapset kärsimään ja elämään lapsuuttaan riitaisaan ja rakkaudettomaan kotiin”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta
”Itse nimenomaan erosin lasten takia lasteni isästä. Suhde oli niin henkisesti uuvuttava, henkisesti väkivaltainen ja myrkyllinen, että luultavasti lapseni olisivat saaneet vain katsoa masentuvaa/masentunutta hiljaista äitiä ja kiukkuista isää. Päällisin puolin kaikki oli hyvin, mutta parisuhde oli todella myrkyllinen.
Ehkä sekin jotain kertoo että toinen lapsista joka vauvasta asti oli huono nukkumaan, rupesi eron jälkeen nukkumaan yöt heräämättä, kun painostava ilmapiiri ja taakka harteilta oli nostettu pois. Koen myös että lapset ovat paljon iloisempia ja hyvinvoivempia nykyään, sairastelee vähemmän jne. Onhan se nyt huomattava ero jos minäkin nykyään hymyilen lähes kokoajan verrattuna siihen että kuljin katse maassa hiljaa… omassa kodissa..”
”Huomaisin itsekkyyteni jäädä lastani kuormittavaan parisuhteeseeni vasta eroni jälkeen. Sen jälkeen lapsestamme kuoriutui esiin iloinen ja rento lapsi. Hänen aikaisempi synkkämielisyytensä ja hiljaisuutensa oli poissa. Hänen kouluarvosanansa alkoivat nousta ja hänestä tuli monella tavaa onnellisempi kun sai yhden synkän kodin sijaan asua kahdessa rennossa kodissa. Sanotaan että on itsekästä erota lasten vuoksi, mutta vielä itsekkäämpää on jättää lapset kärsimään ja elämään lapsuuttaan riitaisaan ja rakkaudettomaan kotiin.”

Lue myös

X